0 oy
394 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Kızlar kısırı yaparken soğan salça kavurup mu katıyorsunuz yoksa direkt çiğ mi arıyorsunuz salçayı. Ben kavurma tarzı seviyorum ama İnternette çiğ atan tarifler var hangisi daha güxel

28 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Hic kavurmuyorm. Harika oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,731 puan) tarafından
Bende kavırırum yoksa salca kokusu oluyor 
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(65 puan) tarafından
Kavurupta kullanıyorum canım
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Çiğ koyuyorum soğanı salçayı kavururum
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Çiğdem yapılanları hiç sevmiyorum soğanla kaburunca daha güzel oluyo
(2,743 puan) tarafından
Bencedeee tesekkur ederim:))
0 oy
(916 puan) tarafından
Bulgur ıslatırim ayrı yerde soğan salça kavurur öyle karıştırırim çok lezzetli oluyor annemden öyle ogrendim
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(1,712 puan) tarafından
taze soganla yapiyorsan salcayi cig koya bilirsin ama iyice yogurma islemi yapman lazim ki salcayi iyice yesin
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
tarafından

Biz pisirmeyiz bulgura salcalarini ekşisini katariz sonra ılik su kata kata yogururuz yumsayinca yesillik yağ katarız cok güzel olur  hataylıyım iyi biliriz :D

(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim :))) kısır hataya özgü galiba çünkü hataylılar iddialı bu konuda :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 202 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 521 göst.
13 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 472 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,937 puan) tarafından soruldu

413,576 soru

12,450,295 cevap

46,287 kullanıcı

Kategoriler

...