0 oy
345 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,745 puan) tarafından
Kızlar kısırı yaparken soğan salça kavurup mu katıyorsunuz yoksa direkt çiğ mi arıyorsunuz salçayı. Ben kavurma tarzı seviyorum ama İnternette çiğ atan tarifler var hangisi daha güxel

28 Cevaplar

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Hic kavurmuyorm. Harika oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,382 puan) tarafından
Bende kavırırum yoksa salca kokusu oluyor 
(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(65 puan) tarafından
Kavurupta kullanıyorum canım
(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(2,503 puan) tarafından
Çiğ koyuyorum soğanı salçayı kavururum
(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Çiğdem yapılanları hiç sevmiyorum soğanla kaburunca daha güzel oluyo
(2,745 puan) tarafından
Bencedeee tesekkur ederim:))
0 oy
(913 puan) tarafından
Bulgur ıslatırim ayrı yerde soğan salça kavurur öyle karıştırırim çok lezzetli oluyor annemden öyle ogrendim
(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
(1,720 puan) tarafından
taze soganla yapiyorsan salcayi cig koya bilirsin ama iyice yogurma islemi yapman lazim ki salcayi iyice yesin
(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
0 oy
tarafından

Biz pisirmeyiz bulgura salcalarini ekşisini katariz sonra ılik su kata kata yogururuz yumsayinca yesillik yağ katarız cok güzel olur  hataylıyım iyi biliriz :D

(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :))) kısır hataya özgü galiba çünkü hataylılar iddialı bu konuda :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 172 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 425 göst.
13 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 174 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde ✔°FaToo° ✔ (16,235 puan) tarafından soruldu

404,225 soru

12,109,764 cevap

36,431 kullanıcı

...