Yuh yani senin eşinde bı tuhaflık var bence canım yani isteği olmasada gecelikle görünce bı içi gider insanın kızmak ne..bizdede ben tam tersi ben istekli değilim ama bana göre sebeplerim var nedenlerinin farkındayım..bebek için 5 yıl tedavi gördüm psikolojimde çok etkilendi vücut dengemde şaştı ilaçlardan dolayı ..eşim bazen çok üstüme geliyo sen istemeden bnde istemiyorum bundan sonra hep ben yanasiyorum sana diye sana hayır demek istemiyorum günaha sokma beni diyorum bazen anlayış gosteriyo bazende trip atiyo bn dayanamayıp tmm diyorum ne istesem yapiyo Allah razı olsun nankör gelemem onada hayır demek yerine kendini koyuyorum bana hayır dese zoruma gider..esininde nden oyle yaptığı önemli.telefonuna bakiyormusun hiç youtubede yda googlede izlediği geçmişlerine yani eğer kendini seninle tatmin etmiyorsa bekarliktan kalma alışkanlığını surduruyo olabilir yanlış anlama cnim.ama bu normal bişey değil o yüzden pek istekli olmayabilir yorgun olması vs olabilir ama insan her zmanda yorgun olmaz yani ya o şekilde tatmin ediyo birde bebeğin kucukmus uyanır vs diye oda psikolojik olarak etkiliyo olabilir bilemedim yinede