0 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar dün hastane de resmen beni deneme tahtasına döndürdüler kan aldılar idrar tahlili sonra nst arkasından kan serumu sonra alerji yaptı mı diye bekletmeler sabah girdiğim hastaneden akşam bıktım hiç de şikayetim olmamasına rağmen hele nstye soktuklari yer doğumhaneymis kızlar bi girdim içeri bir annenin çocuğunun durumu kritikmis onu apar topar aldılar sezeryana bi tanesi sancısını bekliyorlardı bi tanesi bağıra bağıra doğuruyordu doktorlar deseniz koridorda sefer ediyorlar benim çocuk kendini toplamaya başladı nstyi nereye taksalar ordan kayıyor 40 45 dk eziyet gibiydi en son dayanamadım çıkmak istiyorum diye ağlamaya başladım ailemden birini istedim olmaz buraya giremezler dediler ve nstde sancım çıktı sapasağlam girdiğim yerden ağlayarak sancıyla çıktım paranla nasıl rezil olunur resmen onu yaşattılar 

14 Cevaplar

0 oy
(10,495 puan) tarafından
Şaka gibi          
-Reklam-
0 oy
tarafından
O hastane nerede canm ben son ana kadar doğum haneyi hiç görmedim hatta benim gittiğim hastanede bi oda yatıyon orda doguruyorsun doğum hane falan da yok 3 tanede doğum yaptım hepside böyleydi
(228 puan) tarafından
Ben içeri girene kadar doğumhane olduğunu bile bilmiyordum çünkü üstünde yazmıyor nst odası sandım ben içeri bi girdim o zaman görünce sordum Anadolu hastanesi
tarafından
Hangi şehir ya
(228 puan) tarafından
Sağlıkta rezaletin diyarı Kastamonu
tarafından
Anladm canm  allah sabır versin
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Bizim burdaki hastanede de nst icin dogum haneye giriliyor orda cekiliyor ne dedinde yada ne olduda bu kadar tahlil vs yaptilar
tarafından
Kacinci haftasının ki doğumla ilgim.yok diyorsunuz.  Nts doğum.haftalarinda  baskiliyor canim. Ama normalde özel odalar olmalı devlette nasıl bilmiyorum
(228 puan) tarafından
31deyim doktorda ebelerde çok erken diyorlar. Devleti bilmiyorum da özelde bile oda yok doğum sancısı çeken nst bekleyen doğuran hepsi aynı yer
(1,928 puan) tarafından
Devlette oyle heryer dolu 30 dan sonra nst cekmeye baslarlar acilden falan mi grisi yaptin yada bilmiyorum ama sen korkmussun belli bana normal geldi anlattiklarin ben nst ye crkinirken kadin doggumunu yapti geldi yan yataga yatti
tarafından
Bende 33 35 haftalarda başlamıştım diye hatırlıyorum. Özelde gidiyorum.istanbul tabi ki ama nts odaları kişiye özeldi. Sizi korkutmuyor canim Allah yardımcın olsun.
(1,928 puan) tarafından
Ilk dogumda insan korkuyor da sonra alisiyir ya bitsede biaran once diye bekliyon ben 3 ye hamileyim 20 haftam kaldi yine ayni seneryo :D
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Anlattığın şeyler aslında normal canım, ben de bir kere acile gitmişim devlette direk doğum haneye aldılar nst ve alttan muayene oldu kan alındı VS bir sürü oyalandım eve doğum hanede doğuranlar falan vardı senin psikolojin fazla etkilenmiş sanırım korkma, ben beni pyaladıkları için sinirlenmiştim içeri de kimseyi almıyorlar dediğin gibi
0 oy
(14,646 puan) tarafından
Özel hastane mi ?
(228 puan) tarafından
Evet zaten koca şehirde bi özel hastane var bi tane daha olsa yemin ederim adim atmam
0 oy
(336 puan) tarafından
Sezaryene zorlamışlar seni apaçık ortada 
(228 puan) tarafından
Doğumla şu an alakam yok ki 1.5 ay var doğum için
(336 puan) tarafından
Altan Altan işlemişlerdir
Ay tövbe gene günaha girmim
0 oy
tarafından
Benım özeldi ama dogumhane en asagıdaydı ben sezeryana gırıcekken ust katı amelıyathaneymıs bır annenın çığlığını duydum üstüm amelıyat kıyafetı gerı çıkıyordum yukarı bana dedıler o normal doğum senınle alakalı degıl zor tuttu 3 kişi o psikolojı vok kotu 
(228 puan) tarafından
Kutu kadar yerdi benim yan odamda kadın bağıra bağıra doğurdu o kadar korktum ki ayağa kalksam her şeyi görüyorum çıkmak istedim nstye bağlı olduğum için kaldirmadilar da seni o kadar iyi anlıyorum ki
tarafından
Ben o sesı duydum ya Allahım dedım şükür sezeryan oluyorum normal olsam benı mümkün degıl orta tutamazlardı evımde doğururdum oyle bır çığlık atıyorlar kı ve bunu bütün kat duyuyor çok saçma bırsey ınsan önlem almaz mı bızde ınsanız
(228 puan) tarafından
Hala kulaklarım da bende içerden çıkar çıkmaz ben normal doğum yapamam dedim işin kötüsü benim gibi sadece nst için gelen normal gebeler hepsi içerden benim gibi yüzü gözü kıpkırmızı çıktı şikayet ediyoruz yerimiz yok diyorlar ama bi çok hastaneden daha pahalı açın o zaman yer
0 oy
tarafından
Hangi hastane öyle nst doğumhane aynı yerde .. normalde poliknikte olur nst.dogumhaneye gitmişsin acaba yatışın  mi yapıldı diye mi oraya aldılar seni 
(228 puan) tarafından
Anadolu hastanesi, hayır sadece nst için girdim poliklinikte sadece ultrason var
tarafından
Değişik hastane cnm
0 oy
tarafından
Tamamen hastane ile alakalı yaşadığın sorun canım dün bende kan serumu için yatış aldim 11 de falan doğumhane katını bile görmedim kadın doğum yataklı serviste idim dediginiz gibi iki kez nst tansiyon ölçümü beklettiler kan yan etki yaptı mı diye falan ama hiç öyle doğumhane katına inmedim bile
0 oy
(416 puan) tarafından
Kız ben doğum yaptığım zaman dogumhaneye girdim ne saçma şey yaşatmişlar sana korkmuşsun 

Ben doktora kontrole gittiğimde normal nst odasında takip ediyordu sancımi ama doğum yapınca doğumhanede sancı çekerken taktılar bebeğin kalp atışlarini dinlemek için
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Bende ozele gittim nat odasi tek kisilikti kucuk bi oda esimle duruyorduk odada... 

Zaten nst iskemce gibiydi bana hep nedense
0 oy
tarafından
Beni de doğumhane ye götürdüler nst için .. Resmen karşımdaki kapıda kadın doğum yapıyordu psikolojim alt üst olmuştu
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Kâbus olmalı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 190 göst.
14 Temmuz 2022 Aile kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 680 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 358 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (93 puan) tarafından soruldu

404,242 soru

12,110,168 cevap

36,436 kullanıcı

...