0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 3 yaşını geçti yaşım 35 cok kararsızım 2.istiyomuyum olsun mu korkuyorum hem kalp ameliyatı olduğum için vücudum Bi hamilelik daha kaldırır mı Dr sorarım tabide pandemi de cok düşündürüyor bu dönemde nejadar mantıklı ve dünyanın hali gidişat hepsi korkutuyor oğlum için istiyorum kardeşi olsun ama benim için tam uyku sorunu o bu bitmişken başa sarmak nebilim kafamda deli sorular illa 2. Gerekli mi sizce oğlum gercekten cok sıkılıyor tek diye ama olsada arada yaş farkı olcak geçmi kaldık nebilim yaaa bide korunmadım halde olmuyor oda ayrı Bi dert 

23 Cevaplar

0 oy
(2,113 puan) tarafından
Söyle söyleyim 2. Çocuğumu oğlum istiyor tek kalmasın diye doğurdum 1 buçuk ay sonra vefat etti bebeğim. Oğlumun benim hevesim kursagimizda kaldı acısı da cabası. Sonra oğlumun iki lafindan biri kardeş. Kardeşim olsa oynardık o olsa eğlenirdik. Oğlumu öyle tek sıkılırken izlemeye gönlüm razı gelmedi şükür bi 8 ay sonra hamile kaldım bebeğimiz dünyaya geldi şuan 7 aylık. Durumlar nasıl mi dersin... Anne hep kardeşimle ilgileniyorsun benimle ilgilen anne bana bak anne beni sev. Ee hani bunlar beraber eğlenip oynicakti yalan oldu :) demem o ki tek çocukken benim rahatım keyfim yerinde tek bir çocuğa odaklaniyordum gezmeler kurslar sinemalar evde etkinlikler. Kii zaten okul zamanı geldiklerinde evde kim var akıllarına gelmiyor sadece arkadaşları var hayatlarında. Sağlık durumun el vermiyorsa hiç yıpratma kendini enerjini tek çocuğu mutlu etmeye hatca kuzum
-Reklam-
0 oy
(597 puan) tarafından
Vallh ben maddiyati düşünmemeye çalışarak oğlumun bi kardeşi olsun dedim hep.çok şükür 1ay klmadn ikinci oğlum doğacak.oğlum 27aylik şu an

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nur3850 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 273 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 155 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Guley. (2 puan) tarafından soruldu

413,601 soru

12,451,130 cevap

46,315 kullanıcı

Kategoriler

...