0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar Kziim iştahı kesildi hiç birşey yemiyo kaç doktora gittim işe yaramadı bende eczacıya sordum bunnu çocuğuma kullaniyom iyi geldi dedi bunu aranızda kullanan varmı faydasını gordunmu 2 yaşında bu arada üzerinde 4.10 yaş arası yazınca tedirgin oldum geri vereyim mi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktorun önermedigi şeyi ben olsam vermezdim vermiyorum da 
tarafından
Geri vereyim en iyisi haklsiin
tarafından
Argivit focus vermişti doktor bize canım iştah için
tarafından
İşe yaradimi cnm
tarafından
Ben uzun süreli vermedim canım dönemsel bir iştah kaybı olmuştu sonra eski haline döndü bir hafta ancak kullanmisimdir
tarafından
Tamam canım bende dönemsel iştahsızlık yaşıyorz yine az çok yiyordu 3.4 gün ağzına sürmüyor psikolojim bozuldu benimde kafama takiyom hastaneye araştırmaya götüreyim de bu ilacı sorayım cnm eczacıya geri verdim tedirgin oldum
tarafından
Diş falan cikariyorsa oda zorluyordur canım bu benim dedigim zaten özel ilaç yazdirilmiyor direk alabilirsin eczaneden
tarafından
Anladım canım tşk ederim bakayım bi
tarafından
İnternetten baktım baya faydaları varmıs ya tam istediğim içerikler fiyatı ne acaba cnm
tarafından
Canım yanlış bilgi vermeyeyim ama 70 80mi neydi sanirim
-Reklam-
0 oy
(10,022 puan) tarafından
Bende bundan almayı düşünüyordum ama.suan argivit focus kullanıyorum
tarafından
O ne işe yariyo nasıl faydasını gordunmu fiyatı nedir
0 oy
tarafından
Dr argivit önerdi 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bunu da kullandım argivitte Bizde hiç işe yaramadı
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kaç kilo kız mı erkek mi çocuğun birde doktor onaylı kullanılsa daha iyi bence bunlar
tarafından
Canim 22 aylık kız 9 kilo halen ya kilo alımı durmuş napcagimi şaşırdım ilacı geri verdim ya nolur nolmaz
(3,159 puan) tarafından
Kan değerlerine baktırdın mı kuzum belki başka bi vitamın eksikliğinden yemiyo olmasın?Zor tabi yemeyen çocuk ah ah inşallah dönemsel bir şeydir...Olmadı bi çocuk doktoru görsün tahlillerini yaptırın ona göre bi yol çizersin inşallah...Birde dene bunu mutlaka ve devamlı olsun ama sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı doğal ne pekmezi bulursan ver düzenli bir şekilde işe az cok yarıyo bu
tarafından
Kan değerleri hepsi kötü çıkmıştı doktor ilaç yazdı probiyotik ve kan ilacı bir iki ay kullandık bitince kontrole gittik ama aynı hastaneye bulamadım malesef başka yere gittik kan değerleri düzelmiş iyi çıktı yani sadece iştahı yok dedim vitamin şurubu yazdı iki tane şişe dibine geldi bir işe yaramadı o doktorun verdiği çok işe yaradı ama o doktoru da bulamadım tekrardan . Acaba aynı ilactn alsakmi baya işe yaramıştı probiyotik olan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 468 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayatzor27 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 26 göst.
16 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli00022 (319 puan) tarafından soruldu

405,755 soru

12,159,241 cevap

36,600 kullanıcı

...