0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar çocukluğumdan beri aftlarla mücadele eden biri olarak profesyonelleştim bu konuda. Çok fazla doktora da göründüm ama kesin bi sonuca varadım. Kansızlıkta yok kaç kere kan testi yaptırdım. Gün gelirdi ağzımda 7 8 tane çıktığını bilirim. Şuan da doğal karadut pekmezi kullanıyorum elhamdülillah kesildi. Ama arada yine çıkıyor bide bulaşıcı zaten 1 tane çıktı mı arkası geliyor. Neyse belki bileniniz vardır eskiden avrupa aspirini derdik biz kutuda satılan o aspirini aftın üzerine koyup 20 30 dk beklerdim çocukluğumda. Sonra aspirin aftı kuruturdu ağrısı kesilir ve hemen kapanırdı. Şuanda bu aspirinlerden yok. Bende normal şuan satılan aspirin denedim. 4 e bölüm aftın üzerine koydum baya saatler beklemesi lazım ama zaten yapışıyor yaraya çıkmıyor merak etmeyin. Önce şişiyor daha sonra yara yine kapanıyor. Aklınızda bulunsun aft yarasından şikayetçi olanlar bilir acısını inşallah faydası olur.

8 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar çoğunuz postu okumadan yazıyorsunuz BEN TAVSİYE İSTEMİYORUM TAVSİYE VERMEK İÇİN AÇTIM BU POSTU
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annemde de çok olur biliyorum karadut pekmezini canm
(1,169 puan) tarafından
Buradaki ana fikir karadut pekmezi değil canım :)
0 oy
tarafından
Gerçek el yapımı nar ekşisi varsa 1 tatlı kaşığı iç biraz ağzında beklet yakacak ama hemen geçecek dene bak varsa
(1,169 puan) tarafından
Yok canım denemediğim bişey yok artık bu konuda tavsiye almıyorum bu yöntem sadece en acısız kesin çözüm
tarafından
Bi doktora görün o zaman canım krem verir ağız içi kremleride var
(1,169 puan) tarafından
Kuzum yazdığımı okumadın galiba ama söyleyim çok fazla doktora göründüm zaten ve kullandığım krem var kenacort ben çözüm önerisi istemedim size çözüm sunuyorum :))
tarafından
Ahahah başlığı okudum sadece fafsfsfsf
(1,169 puan) tarafından
Farkettim :))
0 oy
(1,069 puan) tarafından
İlk defa duydum Avrupa aspirinini benim de çocukluğumdan beri çıkıyordu ben diş doktoruna gittim bir hap bir sprey verdi vücut direnci düşünce çıkıyormuş aft ben o ilacı kullandıktan sonra 2,3senede bir çıkarıyom  ama şimdide kızımda çıkıyo 
(1,069 puan) tarafından
Denemek lazım ama çocuklara uygun olurmu bilemedim doktoruna sormakta fayda var
(1,169 puan) tarafından
Çocuk zaten ağzında tutamaz karadut pekmeziyle dene canım allah şifa versin yavruya
(1,069 puan) tarafından
Çocuk ama 12yaşında kara dut pekmezi değil ama eczaneden karadut özü aldım sprey şeklinde fayda etmedi krem aldım oda jel gibi yaranın üzerinde sır gibi oluyo ama yapış yapış o koruyor biraz yerken içerken adrenal yetmezliği var doktoruna sormadan ilaç kullanamıyoruz
(1,169 puan) tarafından
Anladım canım o jel gibi dediğin kenacort değil mi? Ondan başkası zaten fayda etmiyor. Gece uyurken sür onu sabaha kadar yarayı hafifletiyor ertesi gün geçiyor yavaş yavaş eğer hala geçmediyse 2 3 gece daha sür
(1,069 puan) tarafından
Evet o şuara çıkmıyor bakalım  inşallah çıkmaz zor oluyo krem falan hak getire çıktığı vakit yazık yavrum yemek falan yiyemiyo
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Ya benim kocam çok çekiyor ya doktorlara da gittik bi sonuç alamadık hiç 
(1,169 puan) tarafından
Bende öyleydim canım artık bıktım gitmiyorum doktora hep kansızlık diye kan alıp duruyorlar bişey çıkmıyor
(30,415 puan) tarafından
Kuzu karadut şurubu kullansın eşin inan çok iyi geliyor eşimle ben kullandık neredeyse bitti diyebilirim
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Karadut ozu al cnm iyi geliyor
(1,169 puan) tarafından
Canım ben tavsiye verdim tavsiye istemedim postu tam okumadıysan
(1,737 puan) tarafından
:))valla tam okumadım cnm basını okudum sonra oglum çekiştirdi post başlığına adapte olup yazdım sonra da k bakma
(1,169 puan) tarafından
Sorun değil kuzum :)
0 oy
(30,415 puan) tarafından

Karadut şurubu kullanmak kesiyor bir sene olacak çıkmıyor diyebilirim.

Çok iyi geldi bana şurubu

(1,169 puan) tarafından
Ben tavsiye verdim postta canım
(30,415 puan) tarafından
Bende tavsiye amaçlı yazdım tatlım
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Karboantli su iyi geliyo canim
(1,169 puan) tarafından
Canım postu oku inşallah
(22,057 puan) tarafından
Pardon askom ya ben çözüm ariyon sandim