0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından
8 .f .f.f.f..d

6 Cevaplar

+1 oy
(16,898 puan) tarafından
Oyun oynamıyoruz savaşıyoruz biz resmen. Evde bi bomda patlıyor oyuncakların hepsi bi yere fırlıyor 
(314 puan) tarafından
ahahahhahaha  allah da sizi guldursun sabah sabah hic güleceğim yoktu bizimde ayni oymaniyo heop dagitiyo cizginiflm izliyo
(16,898 puan) tarafından
Benimkilerde su an cizgi film izliyor. Birazdan kahvalti yapacaklar enerji dopalayacaklar sonra dağıtma aşamasına geçecekler
(314 puan) tarafından
allah yardimcimz olsun:)
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Aklı fikri kamyon,arabada.  22 aylik.
0 oy
tarafından
Araba top lego ahşap oyuncaklarla kule yapıyoruz hayvanları var birine geçmeli toplar var kula vs oluyo onları oynuyoruz
(314 puan) tarafından
masallah
 legolari kendi takabiliyor mu
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Ben kumandayi aliyorum geliyor elimden aliyor telefonu Aliyorum onuda gelip aliyir hic bisey bulamazsa şarj aletimle oynuyor kendi takılıyor
(314 puan) tarafından
yaa :D
0 oy
tarafından
Abacının zeka gelişimi kitabını çözerdik biz bir de taş oyunu var yine zeka gelişimi için onu yapardık avizeye balon bağlardım eline oklava verirdim onu çok severdi. Yazı tahtasında parmak boya yapardık onu da severdi. Müzik açıp dans ederdik. Super sımple song var ordaki müziklerle dil öğretirdim ne günlerdi. Şimdi başına buyruk bir birey oldu 
(314 puan) tarafından
dans i benim oglanda seviyo:)
0 oy
(755 puan) tarafından
Artık bebek degl çocuk :)))  saklnbac oyniyyrz evde  top arabaları var inlarlar oyunuyirx resim yapiyirx
(314 puan) tarafından
himm anladmtesekkurler

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 160 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mersinli (483 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 141 göst.
0 oy