0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından

Kızlar bilen varsa yardımcı olabilir mi alerji mi yoksa başka bişey mi 

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,822 puan) tarafından
Egzamaya benziyor doktora götür canım gün içinde 

Çok mu öpüyorlar bebeği 
(590 puan) tarafından
Goturcm canm diğer yanağı öyle değil babası çok öpüyor yapma diyrm mavoldu ya
(3,822 puan) tarafından
Sakalı yapmıştır canım doktora götür krem verir en azından geçer çok kötü olmuş
Eşine de dersin doktor çok öpmeyin dedi diye
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Egzama degil bu benim yegenimdede var alerji bi durum surekli boyle kizariyo ilaçlarını için de duzeliyo tekrar baslio buna her şampuan ve sabun olmuyo canim özel şampuan flan alınıyo dikkat etmen lazım yani bide o kaşınıyor ve yanıyordur bi hastaneye git mutlaka 
(590 puan) tarafından
Gitcem.kuzum sağol evet gece uykuda iken bayağı kasidi yara yaptı neredeyse
tarafından
Canım duzeldimi sonra hala aynımı benim kızımda öyle bir hafta iyi bir hafta kötü şampuan o bu değiştirdim doktor kontrolunde yine ayni kaç aydır
(22,072 puan) tarafından
Ayni kuzum ya yeğenim 2 yaşında doğduğundan beridir boyle ilacı içerse geciyo ertesi gün tkrar başlıyo
tarafından
Ne ilacı canım bizimde aynı 1 aylıkken başladı egzama dendi bide şimdi inek sütü ürünleri yasaklandi geçmiyor ama 5 yaşına kadar geçer diyorlar ama
(22,072 puan) tarafından
Kiz valla blmiyomki ilaç dediğim krem yani istersen ablama sorabilirim  
Bide 2 yanağı birden oluyo pancar gibi kizariyo demekki sizinkide bundan şampuan falan değiştirdi özel şampuanlar aldi 80 90 liraya yine ayni doktor bu boyle gider artik demiş
tarafından
Bizimde 2 yanagı bizim şampuan da 75 di bir ay oldu alalı geçer diyor ama hep tekrar ducray egzama diye krem verdi 2 hafya sonra gel dedi bekliyorum ondan sordum canım doktor geçer diyor ama çok fazla bizimkide
(22,072 puan) tarafından
Gecmiyo canim gecmiyo ablam ankarada gitmediği hastane bırakmadı ozelden tut devlete kadar ama sonuç 2 senedir ayni verdikleri krem şampuan neyim bi işe yaramıyo
tarafından
Geçmiş olsun canım ınslalah geçer Allahtan artık bende izmirdeyim her yere götürdüm şimdi özel e gidiyorum buda olmazsa çarem kalmıyor Allahtan artık inek sütü ürünleri doktor yasakladı bana ablamda denesin istersen belki geçer deniyorum ben da bir sey yok bir haftadır denemedeyim 3 ay dedi doktor
(22,072 puan) tarafından
Ay inşallah gecer sizinkide canim ya uzuluyom el kadar bebek daha bunlar
tarafından
Evet canım gerçekten çok zor inşallah geçer
0 oy
tarafından
Canım benim oğlumda öyle oldu bebekken şuan 10 aylık cildiyeciye götürdüm lucoderm krem verdi sürdüm iki günde iylesti tavsiye ederim hemnnal sür 
(590 puan) tarafından
Sudokrem mi luco mu
0 oy
tarafından

Bizimde böyle olmuştu fucidin vermişti doktor 

Birde ben hafif kızarıklık görür görmez bepanthol cilt bakım kremi sürüyorum hemen geçiyor 

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benin kızım 1 aylıkken beri Böyle 6 aylık olduk hala geçmedi egzama dediler dünya ilaç kullandik geçen yine gittim inek sutu yasakladi da kötü yanaklari krem verdi kullanıyorum tekrar gidicem hastanede bazı bayanlar zamanla geçiyor dedi ama bilmiyorum çok kötü bir durun Allah şifa versin sizede
(590 puan) tarafından
Canm inek sütü içeren bişey vermiyorum bu 4 .gün böyle oldu yani bu kadar olmamıştı bnde geçer dedim sabah bı kalkltim böyle
tarafından
Canım belki farklıdır ama senin yemende geçirir mış bizim doktorumuz öyle demişti
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Egzama olmuş kuzum 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Öpmekten olmuştur sutun falan da yanagina degiyor sa oda yapabilir
(590 puan) tarafından
Yok canm süt kesinlikle değmiyor daha önce de öpüyorduk ama böyle değildi diğer yanagida  Azonce bunun gibi oldu kimsede şuan opmuyir alnida olmaya başladı eşimi bekliyorum doktora gitcez
(1,570 puan) tarafından
Alerjisi mi var acaba gotirdunuz mu merak ettim cok geçmiş olsun
(590 puan) tarafından
Canm yarın sabah 9 da Dr bakcak  şimdi biraz kızarıklık geçti bakalm
(1,570 puan) tarafından
Geçmiş olsun  bebis ler e insan kıymiyo rabbim sifa versin
(590 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 263 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,262 puan) tarafından soruldu