0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Adet bittikten 1 gun sonra ki günün birlikteliğinde gebelik olur mu ve 2 3 gun sonra kasik ağrısı mide ağrısı belirti midir kusura bakmayın lütfen gece gece çok utanarak soruyorum :(  

5 Cevaplar

0 oy
(8,414 puan) tarafından
Olabilir yumurtlama durumuyla alakalı 
(862 puan) tarafından
Pazartesi doğurgan dönem orta gösteriyor
(8,414 puan) tarafından
Orta olması önemli ama o yumurtlama dönemlerinde değişiklik olabiliyor mesela benim adetten hemen önce oluyor o degisiklik gösterir ama adetten sonra da olmaz diye bir sey yok
-Reklam-
0 oy
(3,969 puan) tarafından
Ben adet bituminde 2. Günde hamile kaldim 24 haftaligiz şuan olabilir canım 
(3,969 puan) tarafından
Yok canim o kadar erken belirtisi olmaz ben 10 gün sanra anladim hamile oldugumu uykum geliyordu surekli ara ara belim ağrıyordu.  3 . Hamileligim oldugu icin erken hissettim ama seninki cok daha yeni 3 gunde belli olmaz
(43 puan) tarafından
Ya merhaba arslan halima benimde adetime 3 gün var bu 2 haftadır bel ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantim oluyor ama bel ağrım fazlasıyla oluyor suan bile mide bulantısından uyuyamıyorum şüpheleniyorum ama bakalım
(3,969 puan) tarafından
Canim adete 3 gün  kala testte cikar tabi iliskinin üstünden 14 gun gectiyse benim oyke olmustu tek iliski oldu 14. Gun pozitif cikti. Hakkında hayorlisi olsun
(43 puan) tarafından
Canım son adetim 1 Aralık adetim 4 gün sürüyor sonraki gün hemen ilişki oldu yani ondan sonralardada oldu baya ama bilmiyorum asla belim böyle ağrımazdı benim ilk gebeligimde değil eğer olursa 3. Gebeligim ilki kürtajla sonuçlandı suan 2. Bitane oğlum var 13 aylik ondada bel ağrısı yaşadım böyle ama işte her çocuk aynı olmuyor
(3,969 puan) tarafından
Ben ilkte anlamadim ama 2 tane hamilelogimde bel agrimdan anladim hamile oldugumu. Adetine bi kac gun kala test yap varsa cikar
0 oy
(551 puan) tarafından
Canım olabilir ama stres yaptıysan ondan  da olabilir sürekli o düşünceyle etkilenirsen olabilir bunlar 
(862 puan) tarafından
Stres yaptım baya resmen 3 gun oldu bütün belirtileri yaşıyorum psikolojikmen
(551 puan) tarafından
Olabilir canım benim psikolojimiz bazen çok güzel oyunlar oynayabiliyor bize :)
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ihtimal var tabi ki

0 oy
tarafından
Valla adet bitti ertesi gün oldu aradan 3 gün geçti bende aşırı mide bulantısı yaşıyorum havalar soğuk üşümüş olabilirim diye kendimi avutuyorum her ihtimal var hayırlısı olsun 
(862 puan) tarafından
Benimde kasıklarda ağrı kramp aşırı derece
tarafından
Söylediğim gibi havalar soğuk üşümüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.