Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama bana çektirince aynı yerden çekmesi mutlu ediyor beni ne yalan söyleyeyim anlasin beni istiyorum. Şimdi konuya gelirsek benim 5 yaşında oğlum var ama yeme problemi var yemek seçer önünde oturur zorla yediririm yedirmesem aklına yemek gelmez 15 kilo gitti geldi beni bunalıma soktu benim kızım 3 yaşında aynı görünüyorlar yok yemiyor senin ki o stresle gittim özel mama yazdırdım doktordan kilo aldıran takviye süt. Bu kezde kaynana kayinbabanin yanında rezil etti beni vay efendim benim kızımı götürdüm doktor fazlası var eksiği yok hiç ihtiyacı yok öyle şeylere falan dedi bu kez söylendi bizimkiler yemiyor yese adam olur resmen sinirden kudurdum. Dedim ki bizede gerek duymadı fakat hiç yemek yemediği için takviye olsun bi 6 ay dedim ama yedim tüm hakaretleri. Şimdi benim oğlum toparlandı şükür bir ayda 2 kilo aldı kendine geldi bu kez gidip geliyor bende o süttün istiyorum bir iki tane verirmisin laf arasında hiç duymamış gibi yaptım. Önceki gece geldi oturmaya kaynana kayinbabayla oturuyoruz. Kıvranıyor bisey dicek belli. Bi sorun mu var dedim. Kızı çok kötü istahtan kesilmiş günlerdir yemek yemiyor uykusunda bile kusuyor boğulmak üzereyken bulmuş kızını. Kaç kilo vermiş tanınmicak hale gelmiş. Çocuğunun mamasını bana verirmisin bu ay kızım çok kötü biraz toparlansin parasını verim. Veremem çünkü bu oğlumun ilacı sana versem raporlu iciremicem bu ay dedim. Öyle gitti anne babası da nasıl kahroluyor günde 2 tane içmesin senin oğlunda bi tane içsin parasini verelim hiç duymamazlıktan geldim. Çocuğa içim acıyor ama ben o annenin durumundayken birde siz bana yük oldunuz alay ettiniz şimdi ver bize sen içirme keşke yanimda destek olsaydınız 200 tl bisey para mi alcam verirdim.oyle işte anlatasım geldi