0 oy
408 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (73 puan) tarafından

image

Ben fakir marka baktım ama başka öneriniz varsa onlarada bı bakim 

7 Cevaplar

0 oy
(163,985 puan) tarafından
hic anlamam bacikom ama bu renk alma yaa
(73 puan) tarafından
Kahve makinamda bu renk :)
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Bende aynisi var sadece rengi farklı ben devamlı kullaniyorum misafir gelincede rahat üst haznesi bayagi büyük bir problemde yaşamadım hiç iç hazinesine celik olması ayrica guzel
(73 puan) tarafından
Bende kalablk olduğunda kullanırım diye istiyorum rahat oluyor. Bu renk neden almiyim
(712 puan) tarafından
Ben yakından da gördüm begenmedim mutfağına uymadı zaten ben antrist olan renkten aldim.
(73 puan) tarafından
Kahve makinem de bu renk o yuzden aynı olur diye dusunmustm diger renklere de bı bakm
(712 puan) tarafından
Senin takımına uygunsa olabilir benim takımıma uymadı..
Ama bana güveniyorsan ben çok baktim yok tefal yok karaca o bu buna karar vermiştim
(73 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Karaca kullanıyorum çok memnunum
tarafından
3 senedir kullanıyorum bende tık demedi temiz kullanınca bi sıkıntı olmuyor ben suyunu normal çeşmeden bile doldurmuyorum arıtmadan dolduruyorum kireç bile tutmadı bu zamana kadar
(73 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
tarafından
Bende gayet temiz kullanırım ve dikkat de ederim ,kireç tuttu illa ki ama elektrikçi ye götürdüm rezinsdansi bozulmuş yenisini al daha ucuz dedi attım bende zaten indirimden ucuza almistim. Ama çevremde de Karaca'nın eletrikli aletlerinden memnun olmayan çok duydum. Tabi benim dedgim 5 yıl önce şimdi belki daha iyidir .
tarafından
Çay makinası tost makinası elektrikli Süpürgemee kadar karaca ben memnunum şans meselesi
tarafından
Elektrikli aletlerde evet öyle biraz
0 oy
tarafından
Benim ki bunun bir alt modeli üstü camlı değil aynı altı gibi olanından aşırı nemnunum küçük ev aletlerinde Fakir güzel marka camım
(73 puan) tarafından
Bende kahve makinasını 4 yıl oldu kullanyrm çok memnunum çay makinesi olarkta en cok fakir hoşuma gitti teşekkür ederm
tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Karaca kullanıyorum rose Gold serisi
(73 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kullanmiyom çaydanlık seviyorum ben☺️
(73 puan) tarafından
Kalabalıkta rahat oluyor bende o yüzden istiyorum. Büyük caydanligimda akıtıyor çok kullanamyrm en iyisi cayci dedm :)
0 oy
tarafından
Ben karaca kullaniyorum çok memnunum annem de arzum kullanıyor o da memnun 
(73 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zumra rana (4,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 362 göst.
9 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaaaa4545 (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 74 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 347 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,223 soru

24,341,139 cevap

346,058 kullanıcı

...