Kızım 10 aylık olmak üzere. Ve bugün pişik oldu normalde çok dikkat ederim sürekli altını değiştiririm. Gece bile 2 saatte bir altına bakarım. Ama bugün altını degistirdikten sonra kakasını yapmış ve kokusu gelmedi. 1 saat öyle durmuş sonradan birden ağlamaya başladı ne olduğunu anlamadım su ile sildigimde çok ağladı kızarmış bayağı. 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım çok üzüldüm kendime kızdım. Bu kadar dikkatli olmama rağmen kızımın acı içinde aglayisi yüreğimi sızlatti. Pişik kremini sürdüm ama yinede kırmızı yarın duş aldircam rahatlasın diye. Bu saatlerde duş aldırmadım hiç ev bazen serin oluyor. Neyse kısacası ne yapabilirim pişik için ? Aklıma zeytinyağı geldi sürsem faydası olur mu ? Evde sadece pişik kremi var doğal yollardan ne yapabilirim hemen iyileşmesi için ?
Geçmiş olsun canım sana bir krem söyleyecem onu alabilirsen sürekli evde bulunsun çok güzel bir krem bizimki tek seferde geçti ve birdaha da olmadı çok şükür burda da çok arkadaşa tavsiye ettim memnun kaldılar doğal yollarla hiç bilmiyorum kuzum
403,583 soru
12,091,302 cevap
36,384 kullanıcı