0 oy
372 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (10,046 puan) tarafından
Concealer olarak önerebileceğiniz marka var mı kızlar? Ben maybelline instant anti age kullanıyorum fakat artık çok etkili değil gibi.

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Oda ne ola ki, nereye sürülüyor :) 
(10,046 puan) tarafından
Kapatici canım göz altı için ya da yüzünde kusurları kapatmak için kullanılıyor:)
tarafından
Vay cahillik işte :D fondotenin ileri teknolojisi demek ki anladım. Nutregena kullanıyorum fondoten olarak yetiyor bana :)  makeupçı rabiaua hanımcımız var buralarda ilgilenir bu konuyla diye düşünüyorum :)
(10,046 puan) tarafından
Estağfirullah biz biliyoruz da ne oluyor sanki zaten bebişten dolayı saldım kendimi:) zaten Rabia'dan görüp bi heves geldi bana da dedim kendime silkelen ve kendine gel acil toparlanmam lazım:))
tarafından
Annelik güzelliği var makyaja ne gerek :) yok yok lazım kendini iyi hissettiriyor en azından haftada iki kez maske yapıyorum sanki yıllık bakım gibi rahatlatıyor. Devir toplanıp kendimize gelme devri, devir ey anne toparlan devri yetişelimmm :D :)
(10,046 puan) tarafından
Evet yaa gerçekten makyajı geçtim bakım insanı iyi hissettiriyor. Cildime çok fazla abartı makyaj yapmıyorum zaten ama buhar bakımı maskelerim hiç eksik etmezdim ben de ama kızım ne derse o oluyor maalesef:) eşime diyorum bakımlıydım artık bakımsız tarzan oldum diyorum:D
tarafından
Hepimiz öyle malesef ki  :) nadasa bıraktık dinlensinde azıcık daha büyüdüklerinde toptan el atarız bakımdı vs :)
-Reklam-
+1 oy
(122,513 puan) tarafından
Biraz pahali ama butcene uyarsa bunu tavsiye ederim Nars radiant creamy concealer 
tarafından düzenlendi
Valla bana hediye aldı ;) esim sagolsun cok memnunum ins bi tane daha alir :)
(238 puan) tarafından
Sende nara diyom beni gomuyon :)güzel bir urun ama o.kadar para vermem fondöten ve kaparici yeter aman zaten 50ngasindan sonra bebe doğurcam.makyajla ne isim.var :)
(10,046 puan) tarafından
Vayy ne güzel yaa bana da alsa eşim keşke :D gerçi söylesem alır sağolsun :)
(238 puan) tarafından
Benimki.rimel.diyemiyor kaldı onu alacak:)
Kiz benimki aliyomuydu sanki o kadar cok istedimki zorlada olsa almak zorunda kaldi bakalim devami gelir inş yavas yavas yontucam :))
+1 oy
(238 puan) tarafından
Gölden rose indirimdeydi küçük bir tüpte 1o tl ye almıştım gratistemiydi watsanstan 
(10,046 puan) tarafından
Güzel mi peki canım kullandın mı sen?
(238 puan) tarafından
Evet güzel.arada düğünlere giderken kullanıyorum daha olduğu gibi duruyor sıvı gibi olmadığı icom daha bir kırışık gösteriyor onun icin.kapaticiyi mumkunun olduğu kadar akışkan al
(10,046 puan) tarafından
Aynen haklısın bu konuda akışkan olması lazım sıvı krem gibi tavsiyen için teşekkür ederim canım:)
(238 puan) tarafından
Rica ederim.askitom:))
+1 oy
(2,484 puan) tarafından
Maybeline fıt me cok kullandim hala elimde var acilmamis 1 paket

Bide rimel london markalarina bak ben daha denemedim ama cok met ediliyodu
(10,046 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim tavsiyen için:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 77 göst.
15 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 205 göst.
9 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 225 göst.
5 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
5 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu

404,246 soru

12,110,385 cevap

36,437 kullanıcı

...