+1 oy
1,259 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar beş tane süt biriktirdim bebeğim biberonu bile sevmiyor hep meme den istiyor. Bende onları hayrına vermek istiyorum ama kime nasıl ulascam bilmiyorum üç ay zamanı var daha .

40 Cevaplar

0 oy
(13,442 puan) tarafından
Yoğurt muhallebi yap o şekilde ver ileride süt kardeş olucaklar 
tarafından
Bundan sonrakileri yaparım cnm sağol
-Reklam-
0 oy
(625 puan) tarafından
Eşinin rızasını aldıysan çok hayırlı bir iş yapıyorsun canım 
tarafından
O karışmaz canım
0 oy
(122,513 puan) tarafından
askim o isde sut kardeslim durumu var yaa bilemedim
tarafından
Evet böyleymiş ama esirgemeye verebilirim
0 oy
tarafından
Emzirme danışmanı dilruba han8m var onun sayfasinda böyle paylaşıyolar sütü almak isteyen gelip alıyo bir bak istersen oraya
tarafından
Bakicam canım
0 oy
tarafından
Senin guzel kalbini severim aysu❤️

Kirk kisi haktan hukuktan girecek simdi. Dok diye  at diyen olmaz diyen. Ac bir bebe anne sutu alacak, bundan guzel hayır olabilir mi hayatta. Aslis in dedigi gibi git cocuk esirgemeye, en kotu bir erkek bebege verin dersin ya ben biraz hassasim bu konuda dersin. Atilir mi dokulur mu anne sutu. Nasil calisiyor bazilarinin kafasi aklim almiyor.

Allah guzel niyetini goruyor kuzum ❤️
tarafından
Sağol canım benim o senin kalbinin güzelliği ❣️ evet esirgeme kurumu na vermek en iyisi. Bebeğimin hayrına olsn inşallah ❣️
(13,316 puan) tarafından
Yerim seni Zeynep ❤️❤️❤️ azıcık vicdan yahu.
tarafından
Kuzular siziii ❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️
Kesinlikle azicik vicdan... Milyonda bir olma ihtimali olan birsey icin bir bebe anne sutu alamayacak mi. Dok demisler ya, saka gibi. O sutun her damlasi ne kadar kiymetli. Eger birine ulastirma bir yavruya dokunma sansim warsa hic dusunmem. Yoksa tabiki yapacak birsey yok.
(13,316 puan) tarafından
Ben emziremedim keşke böyle bir ihtimal olsaydı da benimki de doyardı lazım olan evlat da. Cidden bu konu arada soruluyor hep aynı yorumlar. Hep aynı vicdansızlık.
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Yakın bi hastanenin yenidoğan yoğun bakımına verebilirsiniz. Sarılığı olan çocuklar için lazım oluyor çünkü annelerinin sütü gelmeyince süreç uzuyor
tarafından
Tmm kuzu
0 oy
(2,807 puan) tarafından
Canm anne sütü kanser hastalarına şifaymş onkoloji bölümüne götürebilirsin
tarafından
Aynn canım ❣️
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Canım süt kardeşlik oluyor ya sütün kime gittiğini bilerek ver çünkü baya kardeş oluyor çocuğunla yani
tarafından
Tmm canım öyle yapım
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Cocugun ek gidaya gecince purelerine katar kivamini acarsin. Süt kardeşlere nikah düşmez binde bir dahi olsa risk var yada gösterileceğin birine vermelisin. Dibi boyutu var isin sevap islemek için omur boyu günaha girmeyesin.
tarafından
Sevap işlemek istedim canım
(7,792 puan) tarafından
Binde nir dahi olsa risk var ama hani ben bebekkrn istedigim dışı ictigim sut yuzunden asik oldugum adam kardesim cikarsa hakkimi helal etmezdim ki bi olay olmus yazmışlar coluk cocuk varken ogrenmisler ne kadar zor insan kafayi yer. Cevrende varsa tanidigin takip edebilecegin ona ver canim sevabina..
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama madem 3 ay süresi var sütünün, Bekle ziyan olmaz ek gıdaya gecince kendi sütünle mama yapabilirsin. Ama yerinde olsam hic tanimadigim birine vermezdim evet haklısın  süte ihtiyaci olan bebekler cok var ama anne sütü hemen verilmez. Senin cocuğun gibi oluyo bebeğinin de kardeşi oluyo baya dikkat etmen gerekli. 
tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Süt kardeşliği mevzusu i kadar kolay değil tek içimde sut kardeşliği olunmuyor en az üç defa İçmesi gerek o sütten diye biliyorum eşinin rızasıda gerekli eğer rızası varsa ver tabiki 
tarafından
Herkes birşey söylüyor:)
0 oy
tarafından
Canim süt arayan bir cok anne var karşıma çıkıyor. Bu emzirme danışmanlarının sayfalarına git mesaj at ve bağış yap canım. Ne güzel dusunmussun.bende de 15 kilo süt falan vardı. Bende bagismalayi düşünüyordum. Çünkü 3 ay  zamanı var. Bosa gideceğine bir bebeğin karnı doysun. Bir ara elektrikler gitti uzun bir süre sütüm bozuldu. Veremedim malesef :(
tarafından
Aynen öyle düşünüyorum bende
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Tanıdık birine ver vereceksen ve süt kardeşliği konusunu da unutma
tarafından
Valla canım yokki
0 oy
tarafından
Bebeğin erkekse erkek bebeğe kız ise kız bebeğe bağışla canım. Zıttı olmasın ki kader bu karşılaşırlar gönülleri ısınır yanlış birşey olmasın. 
(7,792 puan) tarafından
Sonraki doganlarda kardes oluyi canim sadece içenle bitmiyo
tarafından
İyi de biri içiyor bağımsız yani ne alaka sonraki gelenle
(7,792 puan) tarafından
Arastir canım öyle... O yüzden diyoruz ya takip edebilecegin birine ver ihmale gelmez misal benim 2 öz 3 de sut kardesim var sadece biri emmis ama digerleride kardesim geciyo ve erkek kardesimin de hicbirine nikahı düşmüyor cnm
tarafından
Anladım canım ❣️
0 oy
(22,072 puan) tarafından
At gitsin kiz napicak kim sütü 
tarafından
Ne atması kız millet parayla alıyor
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Benim bildiğim süt kardeşliği 3 gün boyunca her istediğinde doyasıya seni emerse kardeş oldukları yönünde doğrusunu yanlışını bilmem benimde 14 tane süt kardeşim var annem beni doğurmuş 6 tane benden kız kardeşimden 3 erkek kardeşimden gelen 5 süt kardeşim var hangi biriyle görüşüyoruz ? Hiçbiri annem isim soyisimlerini almış sadece evlencem dediğimde anasının babasının adını söyle dedi defterine baktı sıkıntı yok evlenebilirsin dedi :D

tarafından
Oy maşallah canım:). Annen en iyisini yaomis
(1,154 puan) tarafından
Aynen öyle benim büyük oğlumun da 2 tane var gayette memnunum sadece birisiyle görüşüyorum o da kız benle yaş diye :D diğerinin annesi büyüktü benden hiçte sevmedim şahsen görüşmüyorum ne olacak yani sonuçta ettikleri bir dua o çocuğun karnının doymasi kadar güzel ve mutluluk veren bir şey var mı hayatta
tarafından
Dimi. Herşeyi dine bağlıyorlar sadece bu olay için demiyorum
(1,154 puan) tarafından
Bir dua almak da dinimizde önemli değil mi ? Hele ki bir bebeğin duası
0 oy
(1,297 puan) tarafından

Canim bende bebegim togun bakimdayken bagislamak istedim sadece verdiklerim hastanede kaldi evdekileride vermek istedim bebegim öldügü icin kabul etmediler bende bi agac kenarina döktüm mecburiyetten :(:'(cok sütüm vardi kızım hic icmedi tek 1 sırınga anca onuda kbaul etmedi

tarafından
Yasa basın sağolsun. Rabbim kucağıni boş bırakmasın
0 oy
(14,646 puan) tarafından
Allah hayrını kabul etsin ne mutlu
tarafından
Sağol canım amin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 459 göst.
28 Haziran 2023 Aile kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,687 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde 1Eliff1 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 513 göst.
3 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu

404,244 soru

12,110,419 cevap

36,437 kullanıcı

...