0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Arkadaşlar Doğum iznindeyim iki aylık bi kızım 21 aylık bi oğlum var su an kaynanam ve kayınpederim bizde kalıyor çocuklara bakıyorlar ikiside normalde çok iyi ancak torun konusunda kaynanam oğluma çok düşkün istiyor ki hiç annesini aramasın hep onun yanında dursun hatta beni senden daha çok seviyor falan diyor şimdi öle olmadığını böle davranmaması gerektiğini onlara anlatalım konuşalım mı yoksa üç beş ay daha sabredip( üç beş ay sonra borcumuz bitiyor ) ücretsiz izin mi alsam bir süre ne yapmalıyım stresten midem ağrıyor

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne olcak kız senin doğurduğun senindir onlarda sevdiklerinden öyle yapıyorlar hem zaten geçici bir süre bence strese girmeyede kalp kırmayada gerek yok canım 
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Kız iyi dayanıyorsun vallahi sorun çocuk olursa ben kimseyle paylaşamam birde benim doğurduğum çocukla ilgili yok beni seviyor yok şöyle derse gerçekten bozulurum ve konuşurum.Babannesi olarak sevsin falan ama kendisini çocuğun annesiyle kıyaslamak orada duracak o kısım hadsizlik oluyor. Bence ücretsiz izin al canim sen ilgilen tek başına yeminle karışan olunca insan daha çok strese giriyor. 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Guzelce konuş bence canım 
0 oy
tarafından
Eşin konussun bence 
0 oy
(303 puan) tarafından
Canımm benim annem böyle sürekli kavga ediyoruz burnumdan getiriyo benimde çocuklarım aynı oğlum 22 aylık kızım 1 bucuk aylık annemi uyarıyorun 

Çocuk bu yasta her şeyi kapıyo konustukların daktilo gibi işliyo brynine onun yanında böyle söylemesin bence
0 oy
(179 puan) tarafından

Sen onun annesinin bu kimse değiştiremez değil mi. Kayınvalidene de şöyle diyebilirsin ikimizi kıyaslama seni babaannesi olarak seviyor beni annesi olarak. Çoçuğun yanında kıyas yaparsan oda onu öğrenir yakında seni başka babanneyle kıyaslar seni beğenmemeye başlar de :D belki korkusundan bırakır söylemez

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,728 göst.

Kategoriler

1,451,093 soru

23,825,790 cevap

318,592 kullanıcı

...