0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Kizlar kafam çok karışık 1.5 senedir eltim ile konuşmuyoruz bu süre içerisinde kayinvalidem vefat etti aynı ortamda bulunduk ama yine de konuşmadık simdi doğum yapmış ben büyüklük yapıp arayayım bilemedim birbirimize küsme sebebimiz de kayinvalidemdi bu arada bende kalırken eltimin eltimde kalırken benim dedikodumu yapıyordu o yüzden tartismistik 

13 Cevaplar

+1 oy
(4,770 puan) tarafından
Alah ramet eylesin ara canim insan bekliyor
(184 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bekler di mi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eşin ne diyor canm konuşmama hakkında bir ona sor bakalım. Ben olsam konuşurdum
(184 puan) tarafından
Eşim kardeşini aradi bana sordu hatta arayayım mı dedi tabi ki ara o senin kardeşin dedim
+1 oy
tarafından
Bence ara büyüklük göster belki utanır 
0 oy
(122,384 puan) tarafından
yani ara istersen ama acmassada sen kirilirsin 
(184 puan) tarafından
Hamile olduğum için kırılma ihtimalim yüksek tabi
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bence büyüklük sende kalsın bir gözün aydın de
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin ara canım bence ne olacak sanki 
0 oy
(50,769 puan) tarafından
Haksız oldugunu dusunuyosan ara
(184 puan) tarafından
Ben haksız olduğumu düşünmüyorum tabi ki fakat büyük.oldugum. için aman büyüklük bende kalsın diyorum her zamanki gibi
(50,769 puan) tarafından
İcinden geliyosa ara canim
0 oy
(11,071 puan) tarafından
Ara bence ortada büyük bir kavga yok iftira yalan olmadıkça
(184 puan) tarafından
Büyük bir olay yok eltimin bencilliği beni sinir ediyor ama kişilik meselesi bende Büyük olarak arasam mı diye arafta kaldım
(11,071 puan) tarafından
Ara boşver fazla yüz göz olma bayramlarda bayramlaş görüş o kadr
(336 puan) tarafından
Bence arama gene yüz bulur gene başlar bencillik yapmaya
Tabi sen eltini daha iyi tanırsın
Yada sadece gözün Aydın için ara yüz göz olma
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yine aynı duruma düşüp konusmamazlik yaparız kuseriz derseniz aramayın  .ha ama artık baristikmi kusmeyiz oda bana adım atar derseniz arayın bence. 
(184 puan) tarafından
Ben adim attim mi konuşuruz heralde o benden çekindiği için geri adım attı bu güne kadar
(1,466 puan) tarafından
Ozaman adım atılabilir bence
0 oy
(194 puan) tarafından
bnce ara ya kusluk iyi bisy degil bekliyirdur buyukluk sende kalsin olumlu dunya sonucta mutlu olur bnce 
(184 puan) tarafından
Dogru ölümlü dünya bugun var yarın yokuz
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Ben dogum yaptim konustugumuz yan komsu eltim bir sormadi sen kus halinle dusunuyorsun. Sor sor sevaptir lohuusa kadin sonucta :)
(184 puan) tarafından
Vicdan yapıyorum nedense duygusal bir dönemde bekliyordur belki diye düşünüyorum belki de umurunda değil onu da bilemiyorum yani
0 oy
(603 puan) tarafından
Eğer aranızda büyük bi olay kaldırılamayacak bir laf yoksa hem ara hem de hediyeni al hayırlı olsuna git insam bekler sevinir sen büyüklük yapınca da utanır belki
(184 puan) tarafından
Hediye alıp gidecek kadar samimiyeti ilerletebilir miyim bilmiyorum cok soğudum çünkü
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Ara... Telefonu açmazsa bile kırılacak bir şey yok. Kırılma saçma olur. Şöyle düşün. Büyüklük yaptın ve hatalı artık o oldu...
(184 puan) tarafından
Di mi bir arkadaşım da öyle dedi şimdi sen ara açmaz ise msj at neden aradığını bildir artık günah senden gitti
(2,745 puan) tarafından
Ben olsam öyle yapardım. Bir şey de diyemez her türlü sen haklı olursun
(2,745 puan) tarafından
Hem bence eşinde bu ılımlı tavrına sevinir. Çünkü baksana kardeşini aramak için bile sana sormuş.

İlgili bir soru bulunamadı

403,586 soru

12,091,438 cevap

36,384 kullanıcı

...