0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Merhaba kizlar  23 aylik bi kizim var 28 haftalikda hamileyim kizima hamileyken göģuslerimden su gelirdi   hamileyim die emzirmeyi biraktim     2 3 ay oluyor   sağ göğsumden hic gelmiyor ama sol göğsümden  zorlarsam geliyor   suan baya sert oldular dokunulmuyor bile bnde acaba diyorum sutummu gelmiycek  2.kez anne olanlar bni blgilendirebilirmi

3 Cevaplar

0 oy
(1,536 puan) tarafından
Canım benimde bir yaşında kızım var 27haftaligim iki gogsumdede süt kesildi sandım ama gene süt dolmus ikisine biraz sıksam hemen geliyor normal yani süt kanalları üretiyor tekrar 
(849 puan) tarafından
Cnm bn skıyorum sagdan  hic gelmiyor sol biraz        dger hamileligimde daha pozitftim bu konuda smdi kendimi uzmek icinmi  yapiyorum blmiyorum
(1,536 puan) tarafından
Pskolojikmen kendini öyle yapıyon canım .
Bide digerin dede süt var emin ol sadece birinde daha ağır basıyor ondan biraz daha zaman geçsin ondan da gelir
(849 puan) tarafından
Insallah canm   biraz gec birakabildim kizim memeye  bagimliydi  ama yinede cok sukur  skınþi cikarmadi sutum kesildi gibi suan cok aciyor göğsüm
(1,536 puan) tarafından
Evet aynısı benimde oldu kesildi saniyon ama bı iki ay aradan geçince tekrar geliyor yani hiç kesilmiyor :)
(849 puan) tarafından
Ay cok saol cnm icimi rahatlattin   20ay 16 gunlukken birakmistim yazdm burayada
(1,536 puan) tarafından
Sende sağol canım rahat ol sorun olmaz yalnız sıkma göğsünü sadece Allah korusun erken doğum tetikliyor .sağlıkla gelsin minnak
(849 puan) tarafından
Tm cnm dert ettigim  icin sktım  ama daha  skmam amin cnm inşallah
-Reklam-
0 oy
(200 puan) tarafından
Yoo zannetmiyorum benm ilk gebeligimde 20 . Haftalarda sütüm akıyordu sonra oglum 7 aylıkken hamile oldugumu ögeendim oglum da 6. Aylıkken birakmıltı emmeyi yani 1 ay oluyordu bırakalı sütüm kesildi zamanla kimileri hic kesilmes dedi kesildi sıkmama ragmen hic akmadı 2. Oglum dogdu 3. Günün sonunda yine sütüm normsl bir şekilde akmaya devam etti geliyor yani sıtres yapma. 
(849 puan) tarafından
Tm cnm çok saoll icim rahatladi
0 oy
tarafından
Bende hiç böyle şeyler olmadı ama yine sütüm bebek doğunca aynı ilki gibiydi 
(849 puan) tarafından
Insallah bnmde ole olur canm kizimda dguma girmeden bigun once geldi
tarafından
Bende dogum yaptığım gün geldi ama bence fark etmez iki cocugumda da sütüm fazlaydi
(849 puan) tarafından
Cok sükür cnm insallah bndede ole olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde agbutt (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 81 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
1 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu

413,618 soru

12,451,471 cevap

46,327 kullanıcı

Kategoriler

...