Bıktım usandım. Kızım 7.5 yasında. Aklı da masallah ileri. Fakat yıldırdı benı. Asla sözümü dinlemiyor. Hayır kelimesini bilmiyor gibi davranıyor. Ders yaptırmak ölüm. Kücük 1 yasına girmek üzere 12 aydır cocugun yanaklarına elinle bastırıyor cok sert 12 aydır da yapma diyorum. Gunde en az 10 kere diyorum asla bırakmadı. Laf tasıyor cok fena. Birde yalan yanlıs anladığı gibi tasıyor defalarca konustum anlattım. Evde kendisi uyanıksa asla birinin uyumasına izin vermiyor. Uyandırana kadar yanda ses yapıyor rahatsız ediyor. Kız cocugu olmasına ragmen okulda defalarca yaramazlık yuzunden cagırıldım. Nerde kavga kızımın adı orada geciyor. Asırı dagıtkan topla dedigim anda ise kıyameti koparıp benimle agız kavgası yapmaya calışıyor.3 farklı pedegoga götürdüm. Asla cözüm bulamıyorum. Biri normal dedi, biri hayırı sen ögreteceksin dedi biri de dalga gecer gibi kan testi isteyip hormonları normal ilaç filan vermemem dedi. Ama yıldım bıktım benşm psikolojim bozuldu. Izdırap cektiriyor. Yıldım. Allah askına en etkili ceza nedir? Beni yönlendirin. 1 saat once durup duran cocugun 5 dk da yüzünü sıkmış ben wc deyken o da kurtulayım isterken yüz üstü düşmüş 5 dk içinde agzı burnu kan aldım cocugu ne yapacagımı sasırdım. Bu kıskanclık degil bu Baska birsey. Herkesi rahatsız etmeyi huy edindi. Ne yapacagımı sasırdım.