Annemlerle 5 dakika uzaklıkta oturuyoruz onlar 2 mahalle daha aşağıda biz yukarıdayız yokuş ya da merdiven inmek lazım işte annemlere gitmek için kaynanamlarla da 5 dakika uzaklarayız ama onlar bizim 3 mahalle yanımızda sayılır gelirken yani düz yol gelmeleri hamileyim martta doğum yapicam 13 gündür annemlere gitmiyorum eşim izin vermiyor 1.5 yasında kardeşim var sanki uzakta oturuyoruz gibi onlarla görüntülü konuşmak zorunda kalıyorum annenler kendi gelsin diyor annem 90 kilo bel ağrısı yaşıyor kardeşimi kucaklayıp nasıl çıksın kendi annesinin 2 oğlu var biri benim eşim biri lise 3 e gidiyor istediği zaman gelebilir engeli yok sağlık sorunu yok yılbaşında kaynanamgil vardı ondan 4 gün önce kaynanam inanın onların yüzünü annemlerden çok görüyorum bende anne olucam kendi ailemi özlüyorum kardeşimi babamı özlüyorum zaten duygusalım hormonlardan yok yağmur yağıyormuş sözde düşünüyor beni yok bu havada hamile hamile gidemezmişim doğuma kadar gidemezmisim kendi annesi babası hergun gelse sorun yok ama canıma tak etti hep benim ailem konusunda evleneli 10 ay oldu kavga edip durduk ben taştan topraktan dünyaya geldim onu ana baba dünyaya getirdi bende telefonda her anneme babama gidemedigim günün vebalini sana sorsun rabbim dedim ben akşam gelmiyorum diye gelmezsen gelme dedim kapattım whatsappdan saydırıyor hakeret küfürleri
Giderim ben annemdeyim diye de mesaj atarim.
1,498,107 soru
24,471,981 cevap
355,222 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın