0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
8 aylik bebegim var bi duzen tutturamadik yaklasik 2 aydir geceleri uyumuyor uyusa bile yarim saatte bir aglayarak uyaniyor sallarsam geri yatiyir sonra yine kalkiyor yada sabaha kadar oturuyoruz gunduz de 2 saat arayla uyumak istiyor kisa uyku seklinde aceba gunduz uyku saatlerinjn arasini mi acsam veya dis sancisi falan mi var ondan mi boyle aglayarak uyaniyor surekli bir yerde anlamadigim birsey var ama ne bilmiyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gündüz uykusu çok yapıyor canım 
(1,169 puan) tarafından
canim mesela aksam 12 de ancak yatiyor sabah 10 11 gibi kalkar ama gece boyu surekli uyanir bazen  2 3 saat oynariz oyle geri yatariz 11 gibi kalksak 1 saat sonra tekrar uyumak istiyor zor dayaniyor yatiriyorum yarim saat sonra kalkar ondan sonraki uykusuna 2 saat ara vermeye calisirim ona bile zor dayaniyor napcam nasil uzaticam bu zamani ben ya
(1,169 puan) tarafından
kac saat ara veriyorsunuz canim ornekle anlatir misin
tarafından
Canım ışığı kapat gece uyanınca da karnını doyur uyutmaya çalış çok zor vallahi Allah yardımcın olsun inşallah
tarafından
Canım mesela sabah en geç 8 de uyanir kahvaltı yaparız sonra oyun oynarım onunla ta ki öğlen 12  gibi uyuyor 1 bucuk saat falan sonra yine karnını doyurup 5 gibi yine bir uyku yapar 1 bucuk saat falan uyanınca akşam yemeği sonra da 9 bucuk en geç 10 gibi uyuyor gece de uyanınca emiyor geri uyuyor
(1,169 puan) tarafından
dis sancisi nasil aceba birden bagirarak agliyor surekli ya sallarsam devam ediyor uyumaya bazen de emip oyle uyuyor sabaha karsi artik yoruluyorum yanimda aliyorum o zman aglayinca hemen emiyor yada eli bana degince uyuyor ya bu cocugun bi skntisi var sanki bn anlamiyorum gibi geliyor
-Reklam-
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Benimki o ayda gunduz tek uykuya gecmisti canim aksamda 9 bucuk gibi uyurdu 
(1,169 puan) tarafından
peki dis sancisi cekiyorsa nasil belirtileri olur uykuya direniyor miz miz hicbirseyden memnun olmuyor gece yarim saatte bir uyaniyor ama bagirarak agliyor birden sallarsam yada emzirirsem geri uyumaya devam ediyor sonra bi daha boyle sabaha kadar nöbet tutuyorum resmen yatmiyor basini bekliyorum ya
(7,439 puan) tarafından
Kuzum karanfili havanda ez güzelce zeytinyağının içine koy diş etine sür ağrîsını alır gece yatmadan önce özellikle yap ağrısı vardır yada korkup seni istiyorda olabilir
(1,169 puan) tarafından
ne kadar kullancam canim hep taze taze mi yapcam ama dis sancisi cekip cekmedigini de bilmiyorum ki nasil anliycam
(7,439 puan) tarafından
Diş hiç çıkmadı mı canın zararı olucak birşey değil minik bi kavanoza koydum ben 7 8 tane karanfili üzerini geçsin yağ baya uzun gider bekledikce daha yogunlasir parmagini batirip sür güzelce benimki kendi acardi ağzını ağrısını alıyor ya :)
(1,169 puan) tarafından
yok hic cikarmadi canim ya yaptigim karisimi dolapta mi saklayim ne kadar duruyor peki
0 oy
tarafından
8 aylıkken benim kızım 3 uyku yapıyordu gündüz 
(1,169 puan) tarafından
nasil ayarlamistin arasini gece uykusuna benimki cok gec yatiyor
tarafından
Kuzum ben gece geç yaptırmadım hiç taa baştan erken yatmaya alıştırdım 8 9 da mutlaka uyur sabah 7 buçuk 8de kalkar 8 aylıkkengümdüz  10da 1de 4te yatıyordu 1 saat yada 1 buçuk saat uyuyordu akşam 8 de yada en geç 9da yine uyurdu şimdi 19 aylık öğlen 1 kere uyuyor akşam yine aynı
(1,169 puan) tarafından
bugun 3 saat oldu biraz oyanlandi mesela 6 uyanmisti aksam 9 da  yatirdim geri 9 bucukta kalkti tekrar salladim gozunu acti kalmmaya calisti uyumadi da
0 oy
(129 puan) tarafından
2kereye dusurdum gunduz uykusunu ben sık uyudıgu ıcın kısa kısa yapıyo zatn
(1,169 puan) tarafından
nasil ayarladin canim ornek verir misin
(129 puan) tarafından
Ben vala gece beslenmesını once kestım 3 aylıkken smdı sbah  5 6 gbı aglamalr baslıyo pıspısloyo sabah 7bucuk 8 kalkmıs snra kahvaltı 10 11 gbı kalkar kısa uyur ama snra 1  2 gbı karnını doyururum 3 gbı yatrrım yanında 2 kasık yogurt verrım ama snra uyur 6 s akalkar bıdaha aksam 11 de yattrrm boyle nebılıyım ıste yapıyom bıseyler ama bnım 2 cocgum var bıde dusu.çn beynım hepten bulanık tabı bazen ıstedgım gbı gtmıyo bazı seyler benımde cocuklarım yemk yemez mısal ıskence benım ıcın her coxuk farklı ıste
(1,169 puan) tarafından
bnimki de yemiyor ya amann off ne yapcaz bilmiyorum ben kndimi sorgular oldum aceba bir ben miyim beceremeyen bu isi
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım kulağını çekiyorsa çok salyasi varsa başı sıcaksa distir 
(1,169 puan) tarafından
salya yok bariz bir kulak çekişi de yok canim sadece kafasi sicak peki aglamasi falan nasil oluyor o donemde
(1,160 puan) tarafından
İştahı az oluyor
Uykusu geldiğinde daha fazla ağlıyor uykuya direniyor
Zaten farkediyorsun hiç memnun edemiyorsun çocuğun çünkü ağrısı oluyor  bir huysuzluk fln
(1,169 puan) tarafından
ay bnimki de oyle o zamn dis sancisi cekiyor ya ne kadar suruyor peki 2 aydir boyle daha dis faln yok
(1,160 puan) tarafından
Pirinç tanesi kadar göründüyse iki hafta içinde çıkar görünmediyse 3 hafta fln diyorlar ama değişiyor bebekten bebeğe
Ben tetagil granül veriyorum rahatlatiyor
(1,169 puan) tarafından
hicbise gozukmedi valla belki baska skntisi var bn anlamiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 169 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 170 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.