0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar kızım 10 gün sonra 14 aylık olcak ama hala yürümüyor millet sorup duruyor böyle ayakta duruyor ama adım atacağı zaman dizlerini büküyor herkes yok kemik suyu ver yok dizlerinin dermanı yok diyip duruyor canım sıkılıyor sizinkiler ne kadarlikken yürüdü 

37 Cevaplar

0 oy
(2,690 puan) tarafından
Ya takmayın milleti. Fabrika çıkışı gibi tekdüze çocuk olsun istiyorlar sinir oluyorum. Oğlum 16 aylıkken kızım 14 aylıkken yürüdü. Elhamdulillah çok da sağlıklı çocuklar, gelişimleri çok güzel. Milletçek HER ÇOCUK ÖZELDİR cümlesini kanıksamamız lazım bir an önce... 
tarafından
Aynen canim kız bide bakamıyorum gibi konuşuyorlar ona sıkılıyor canım
-Reklam-
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Kız bnm cocuk 14 aylikken ayakta duramiyordu 15 aylikken yürüdü.Aniden ayaklandi birksç saniye ayakta durma dışında bir şey yapamazdı.
(3,896 puan) tarafından
Kız benim çocuğuma da bu çocuk 2 yaşa kadar yürüyemez bunun bacaklari çok cılız dediler yürüdü mü yürüdü hemde 1 buçuk olmadan yürüdü. :)
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Bende senin gibi dert ederdim 14 aylık oldu yürümeye başladı o gün bugündür tutamıyorum sıpayı 
tarafından
İnşallah kız benim ki de yürüsün de :)
0 oy
(258 puan) tarafından
Her bebek bir değildir ki benim oģlum 12 aylık yürüdü mesela ablamın oģlan 15 aylık başlamıştı yürümeye bence milletin dediğini takma ağzı olan konusur 
tarafından
Kız bakamıyorum gibi konuşuyorlar ona canım sıkılıyor
(258 puan) tarafından
Ben bakamıyosam siz gelin bakın de
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Gorumcemin oğlu 16 aylıkken yürüdü var öle geç yürüyen her bebek farklı yürür korkma
tarafından
İnşallah kuzum yürüsün de İnşallah geç yürüsün ama insanların bakamıyorum gibi konuşması canımı sıkıyor
0 oy
(48 puan) tarafından
14 buçukta yürüdü benim kızımda ellerini tut yürut yavaş yavaş. Sen yere otur karşına dik koltugun önüne gel gel de şarkılar söyle 
tarafından
Öyle yapıyorum kuzum gülüyor hemen emekleyerek geliyor korkuyor :)
0 oy
(136,905 puan) tarafından
kuzey 10 aylik yurudu ama her bebek farkli
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
17 aylik yürüdü benim kızım 
tarafından
Kız ben kafayı boşa takmışım herkesin ki gec yürümüş
(3,550 puan) tarafından
Aynen gülüm ayakta durabiliyorsa sorun yok çok takma kafana
tarafından
Aynen kuzum duruyor duvarlardan kanepelerden tutunupta gidiyor adım atmaya korkuyor ama
(3,550 puan) tarafından
Cok normal kuzum hiç baskı yapmayın kendini de üzme yürüyecektir korkma
0 oy
(3,114 puan) tarafından

Canım benim kizim 14 aylıkken yürümeye başladı ondan küçük çocuklar yürüyordu bana da diyorlardı niye yürümüyor diye, demek ki hazır değil diyordum. Bı gün bı baktim kendi kendine yürüdü tabi biz de tutup yürütuyorduk da kendi kendine yürüdü. Şimdi 18 aylık keşke 2 dk yerinde dursa diyorum :D sen alıştırma yap biraz uzak mesafede otur kolunu aç gel gel yap cesaretlensin yürüsün

tarafından
Aynen kuzum cesareti yok böyle duruyor karşısına duruyorum gel gel yapıyorum hemen gülüyor emekleyerek geliyor :)
(3,114 puan) tarafından
Yürür yürür merak etme :)
tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
tarafından
Her bebek aynı anda yürümez ki ama için rahat etsin diyorsan doktora git
tarafından
Aynen canim inşallah yürür de gerek kalmaz
0 oy
(1,297 puan) tarafından
15 aylıkken yürüdü bnm kızım.. doktor şu şişe mama var ya ondan yazdı. Onu içmeye başladık bı kaç gün içinde yürüdü
tarafından
Aa alakası var mi acaba canim
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Geç yurucek demekki kanka telaşlanma yürür elbet hele duruşuna öp yerime ❣
tarafından
İnşallah teyzesi öperim kuzum ❤
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canım benimki 18 aylık yürüdü etrafa bakma her bebeğin gelişimi farklı 
tarafından
Evet canım bide ben elimden geleni yapıyorum kendi inat ediyor
(1,676 puan) tarafından
Aynen benimki de öyleydi elinden tutup yürütmeye çalıştıkça yerine otururdu korkuyordu da birkaç kez düşmüştü çünkü ama şimdi görsen peşinde koşturuyor beni yerinde durmuyor :)
tarafından
Kız yürüsün de durmasın:)
0 oy
(200 puan) tarafından
Buyuk oglum 15 aylıkken yürüdü küçük oglum da şuan 13 aylık senin kızın gibi ama yaşına girdiğinde beri yuruyor maşallah 
tarafından
Darısı bize inşallah kuzum:)
(200 puan) tarafından
İnşallah canm takma kafana gurur bişey olmaz :)
tarafından
İnşaallah kuzum.❤
0 oy
(841 puan) tarafından
Ayaklarında sorun olsaydı ayakta bile duramazdı sen kimsenin lafinabakma doktorlar uzmanlar 18 aya kadar yürümeme normal buluyorlar cnm sıkma o tatli canini milletin laflarindan maşallah bak annesi az kaldı yürür onsallin kısa zamanda
tarafından
Demi canjm öyle diyorum kanepelerden duvarlardan tutar yürür böyle ayakta durur yani bacaklarının dermanı yok diyo ya ona sinir sırf sinir etmek için diyor onu da biliyorum
(841 puan) tarafından
Aynen cnm yürür o herşey zaman la sabırla yesinler onun totosunu maşallah sübhanallah
tarafından
Sağol teyzesi teşekkür ederiz❤
(841 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️❤️
0 oy
(1,412 puan) tarafından

Bnm oğlan 13 aylıktı böyle bi kaç saniye ayakta duruyodu sonra pat oturuyodu bigün anneme ayakta duruşunu çekip atıyım dedim bak annenesi filan diyorum videoda anam oğlan birden 3 adım birden attı tlfona doğru ben şok :)

6 saniyeden fazla ayakta duramayan çocuk 3 adım atınca şok geçirdim :) arası 10 günü bulmadı artık yürüyordu yani acele etme birden ayaklanır şaşırtır seni geç bir zmn değil 18 aya kadar zmnı var sıkma canını o tontiş bacaklarını da ham yap yerime :)

tarafından
Aynen canım canı isterse iki adim falan atıyor ama korkuyor bacaklarını böyle yapıp duruyor inat ediyor yaparım teyzesi teşekkür ederiz ❤☺
(1,412 puan) tarafından
Kimsenin lafını takma ben takmadım ama eşim senin gibi takıyordu anasıgil filanın çocuğu yürüdü seninki yürümüyo filan dedikçe eşimde bana diyodu niye yürümüyo diye ben hep zamanını bekliyor babası sabret diyordum zamanı geldi hazır olunca yürüdü şimdi eşim diyo niye yürüdü ki bu çocuk diye :) hiç yerinde durmayan sürekli koşan ellerini iki yana açıp hızlı bi şekilde dönmeye çalışan ve hep düşen bi çocuk oldu :)  eşime diyorum yürümüyo diyordun al işte koşuyo mevlana gibi dönmeye çalışıyo diyom :))
tarafından
Ayy kiz bende yürüsün de durmasın diyorum yanlış dua ediyorum sanırım :)
(1,412 puan) tarafından
Olabilir :) 20 aylık zapt edemiyoz şimdi zmnının tadını çıkar yürümeye başlayınca senin için yorucu bir maraton başlayacak boşver milletin lafını bu anların keyfini çıkarmaya bak :)
tarafından
Aynen canım doğru diyorsun :)
0 oy
(454 puan) tarafından
Yegenım de böyle ayrık tutuyordu bacaklarını 15 aylık falan yurudu  bence korkuyor hazır degıl  cesaretlendır bıraz 
tarafından
Aynen canim düşerim diye böyle duruyor zaten kız yapıyorum karşısında oynuyorum sırf gelsin diye ama inat ediyor
(454 puan) tarafından
1 aya yurur endişe etme
tarafından
İnşaallah kuzum

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 397 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 181 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
7 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu

413,602 soru

12,451,047 cevap

46,311 kullanıcı

Kategoriler

...