0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (564 puan) tarafından
tarafından kapalı
Geceleri uyumayan bebeğim var 3 aylık bu gece yine durmadı bende eşim rahatsız olmasın diye aldım bebeği oturma odasına gittim 3 yaşındaki kızım da ayrı odada yatıyor. Çişi gelmiş odada göremeyince beni anne diye ağlamaya başladı bende çocuk kucağımda eşime çabuk çişi gelmiş işleyecek demeye kalmadı eşim kalkana kadar çocuk altına işedi. Neymiş efendim bebeği yanına bırakıp kızı çişe götürebilirmişim onu kalkmasını beklemişim bana birsürü laf dedi bu saatte. Sinirim bozuldu hayır bebek ben de akıl mı bıraktı uykusuzluktan canım çıkacak beyefendi kaç saatten beri uyuyor. Suç sizce kimde? Kızımın üzerini değiştirene kadar bebeği yanına koydum bebek ağlaya ağlaya Bi hal oldu hiç kucağına bile almadı uyumaya devam etti. Şu erkekler kadar rahat kimse yok valla
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(7,786 puan) tarafından
İste bu yüzden lazimlik candır. 

Oyke dueumlarda kızının odasinda bulunsun bebegi iki dk uataga koy kizin donunu indir o iser tuvalete gidene kadar da beklemez. 

Onun disinda bence sen haklısın ama olan olmus...
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Haklısın gülüm haklısın annelik gerçekten o kadar zor ki ne gecesi var ne gündüzü hele ki eşler de destek olmayıp anlayışsız yaklasimca insna bazen çocuğuna karşı bile tahammül edemiyor.Elbet bu zamanlarda gececek vallahi tuvalete girip çocuk ağlayınca hemen çıktığını biliirm insan ihtiyacını bile gideremez hele tek başına buyituyorsan erkeklere ne ki onlar sanıyor ki bence dıştan öyle görüyorlar ev temiz bir yemek bir çocukla ilgilnecek çocuklar çok uslu duruyor bebek hiç aglamiyor hep gülüyor oynuyor ama ah keşke akşama kadar bir kere baksalar da anlasalar bizi.Rabbim büyük ne diyelim benimkide ara ara yardım eder yalan yok ama insanın çok zoruna giden yerler oluyor bazen bir nasılsın yardım etmemi ister misin sorusu büyük bir şey gibi hekiyor
0 oy
(54,377 puan) tarafından
Cok gamsizlar ya bi tarafimizida yirtsak uykularından ödün vermiyorlar
0 oy
(782 puan) tarafından

Bacım erkekler öküz çok şey yapma kıçını dönüp uyumaya çok meraklılar 

Çocuğu yaparken öyle değiller ama 

Sık sık kurduğum cümle :D yaparken böyle değildin 

Aman takma olan olmuş 

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 797 göst.