Benm buyuk oglum 2.5 yaşına giricek önümüzdeki ay subatta yani. Ama yapısı cok buyuk 17 kilo boyu da 1 metre 10 cm falan galiba. Yaşıtları gectim 4 5 yaşındaki çoçuklarla bile ayar gibi durmuyor buyuk duruyor ama yaşı kucuk. Yigenlerim var 4 yaşlarında 2 tane biri kız biri erkek onlar buyuk oldugu ıcın zeka olarak oglumu cok sinir ediyorlar mesela birşeyi gösterip kacırıyorlar oglum da arkalarından agloyor koşuyor sonra onlara vuruyor vurunca da yapısı buyuk oldugu ıcın dövüyor canlarını acıtıyor bir kac seferdir ablamla eniştem sürekli ogluma vurma vurmak iyi bişey degil falan diyorlar ama yerercesine bende smyluyorum zaten ogluma vurmak iyi bişey degil diye ama anlamıyor daha 2.5 yaşında ne yapsın ki. Dün en son cok sinirleindim bir tokat attım ogluma yanagında izi cıktı sabaha kadar agladım oturdum düşündüm. Ben 2 5 yaşındaki ogluma vurmak ayıp yanlış diyorum ama ablam kendi cocuguna o kucuk gıcıklık veerme demiyor tam tersüne oglum bişey istedigi zaman şiiitttt Atilla o senin abin verirse verir vermezse vermez diyor saatlerce aglıyor oglum ya da ne bilim ogluma küçük gibi daveanmıyorlar gecen oglum bişey istiyordu onun elinden vermedi gıcıklık verdi bende versene ama o kucuk daha dedim ordan direk enişte o da kucuk dedi. Kcücük ama benm oglum kadar kucuk degil ki. Aralarında 2 5 yaş var hemen hemen. Onlar oglumu yapısına göre yargılıyorlar ve ben bir an gaza gelip ogluma vurdum. Cok kotuyum moralım cok bozuk. Ben oglumu koruyamıyorum galiba. Cocuktur onlar diyorum ama oglumun öz güveni kayboluyor daha da hırcınlaşıyor sanırsam 2 gündür beynimi bu düşünce yeyip bitiriyor. Galiba artık ablam gille görüşmek bile istemiyorum. Ben yigenlerim arasında ayrım yapmam evladım neyse onlarda öyledir benim ıcın ama ablam yapıyor. Bu da başka bir üzücü durum. Ne yazık ki