Kızlar çok kötü birşey yaşadım kaynımla eşim dükkanda ağız dalaşı yapmışlar mevzu kaynımın gazinoya gitmek içşn eşimi çağırmasından çıkmış eşimde ben sana bin keremi sölüycem gelmiyorm o parayla doğalgazını öde elektrik öde ne işin 40 yaşındasın yav demiş vay efendim arkadaşımın yanında nasıl böle dersin diye akşam eve geldi bize eşim bağıırdı çağırdı bıktım senden hiç bi halt olmaz sırtımdan in artık dedi yarın dükkana gelme hesabını kitabını yap defol git hayatımdan dedi ben bu yaşa kadar uğraştım bu saatten sonra çekemem seni dedi ayrılıyo oh kurtulduk kaynımdan sinsi karısı karıştırdı ortalığı onuda bi yerde karşılaşalım bak napıyorum onun yüzünden ben kötü oldum hep hiç bi suçum yokken bana sende aynı bunun gbisin dedi kaynım eşimde itti abisini ona tek kelime daha edersen seni çok kötü yaparım çık evimden dedi gtti defoldu pislik ağzımı bile açmadım hamileyim stres olmamam lazım sarhoş pislik evimize kavgaya geliyo çocuklarım korktu inş o lanet karısı karşıma çıkar çok kötü yapıcam o sinsirellayı