Kızlar az önce eşimle çok kötü kavga ettik bu mesajı yazarken ağlıyorum... Eşim geçmiş olsuna gidicekti bwnde geliyim beraber gidelim dedim eşimin annesi bend2 geliyim dedi eşimde sen dün gittin bugunde biz gidek dedi oda gittim ama az oturdum dedi sofra ortadaydı eşimde siz sofrayı toplayan kadar baya zaman olur dedi bende sakin bi şekilde tamm sen git o zaman dedim... Daha demin geliyim dedin dedi bende beraber gidelim sen gitmişken aradan çıksın dedim sofrayı söyledi gelmiyorum ben git dedim sonrada evde bi kavga koptu annesi yok ben gelmiyorum siz gidin diyince eşim öyle denirmi dedi bende o niyetle söylemedim dedim odada o benim üstüme ben onun üstüne yürüdüm tehdit etmeye başladı vurum sana fırlatırım seni dedi bende hadi yap ben sana napıyorum dedim duvardaki resimlerimizi kaldırdım oda kaldırdığım yerden aldı yırttı sonra çok kötü kavga ettik valizi aldım kaynanamdaydı bebeğim gucagından aldım odaya geldim bebegim aglıyo valizi hazırlayamıyorum napcam ben bana bi akıl verin sağlıklı düşünemiyorum ağlayarak yazıyorum bunları