Kızlar 2 yıl önce eşim bize soba yaptı. Önü böyle camlı güzel duruyor büyük bütün evi ısıtıyor koridora kuruyoruz. Yatak odası mutfak oturma odası hatta açarsak kapısını banyo bile ısınıyor. Oğlumuz yıkarken açıyoruz. Neyse eşim hep kayinbabama yardım ediyor böyle 3 oğlu var kimse yardım etmez eşim hep yardım eder onlar da ya benim diğer oğlanlarım da var demez hep benim eşim oraya buraya bunu yap şunu yap. Bugünde gelmişler eşime demişler ki senin soba çok yakıyor odunu sana soba Alicam demiş. İyi al demiş oda. Neyse geldi sinirli sinirli. Ne oldu dedim babam böyle böyle dedi falan dedi. Geldi kayınbaba kendilerine yeni soba almışlar bize kendilerininkini eski sobayı veriyorlar. Kurdu bideeve bende istemedim ağladım. Sinirlendim yani. Sadece bir odamız sıcak oğlum küçük. Eşim üzülme sen falan dedi ama ben çok sinirlendim. Daha soba yeni kuruldu kışın başında eşim dediki kömür Alicam dedi odunumuz çok yakarsın kömüre para verme dedi. Aldırmadı bize şimdi böyle yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz he bide teftişe geldiler karı koca ikisi ev ısınmış mi diye terbiyesizler