Hanımlar şikayet etmiyorum şükür başımda bir çatım var kredi borcumuzu kapattık 1 ay önce arabamızda var ama evim o kadar küçük ki canım çok sıkılıyor bi koltuk takımı bile koyamıyorum salonuma iki koltuk bir park yatak ortada da 4m halı sığıyor çocuk odasını demiyorum bile berjerlerim orada mobilya beşiğin orda tv ünitemide oraya koydum sığmadi ardiye gibi orası 3.5 yıllık evliyim koltuk takımımın birini kayınvalideme verdim ilk kiradaydım bu evi hiç istemedim ama eşim ısrarla aldı bacası sıkıntılı müteahit nasıl ev yaptıysa soba tüttü o kadar sinir oldum ki eşime diyorum satalım evi arabayı geniş bir ev alalım ucuz yollu birde araba alırız diyorum kabul etmiyor yani 4x4 jip ofrouda gidiyor arkadaşlarıyla kendi zevki için küçücük evde ben rezil oluyorum kısacası buraya içimi dökmek istedim oğluma bi yatak alsam koyacak yerim yok eşyamın cogunuda sattım zaten market sağlık ocağı hastane uzak dolmuş bile saati var öyle geçiyor öyle buraya içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin şimdiden