0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından

Kızlar açılmam yok büyük ihtimalle doktor egzersiz yaptıracak. Suni verilecek 

Şimdi aileler erken gelse odada rahat etmek istiyorum sağımı solumu düşünmek istemiyorum hareket falan yaparken  ve uzun da sürebilir 

Size ne zaman geldiler doğuma girince mi haber verdiniz? Napsam?

Cuma doğumum var

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hastabedeysen şimdi haber ver bence 
(1,020 puan) tarafından
Cuma günü
tarafından
Sen bilirsin şimdi söyle bence sonradan demesinler son dakika söyledi bize diye
(1,020 puan) tarafından
Cuma olduğunu biliyorlar da belki 12 sa suni alcam erken gelsinler istemiyorum annem gelmiyor kayınbaba kaynana yanında da sağım solum açıldı diye düşünmek istemiyorum egzersiz yaparken odada
(377 puan) tarafından
Kuzum kayinbabanin dogumhanede isi yok zaten, ama kaynanan ve esin yaninda olsun hic cekinme o da dogurdu sonucta oyle dusun insan yaninda bir kadin destegi ariyor inanki. Kayinbabanin iceri girme ihtimali varsa cok sacma ama hani olur da onu dusunuyosan dusunme kayinbabanin gelmesini istememen kadar dogal bisey olamaz ister oncesi olsun
(1,020 puan) tarafından
Söyledim eşime doğuma girince haber ederim dedi en temizi o :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğuma annem ve eşimle gittim. Destek oldular sakinleştirdiler. Doğuma bir kaç saat kala ablamgil geldi. Ben yanımda oldukları için çok sevinmiştim.
(1,020 puan) tarafından
Annem gelmiyor malesef
Kayınvalidem var
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Annemi doğumdan  iki hafta önce çağırdım ben. Başka şehirde olduğu için.  Kaynanamlar zaten aynı binada. Annemin erken gelmesi aşırı iyi oldu benim için. Herşeyimle ilgilendi. Eve taburcu olduğumda da kız kardeşim geldi. Kalabalıkdı ama ben mutlu oldum. Çok da rahat ettim. Evin hiç bir şeyine elimi sürmedim. Yeri geldi ben uyudum onlar ogluma baktı. Canım ne istediyse pişirdiler aldılar. Haklarını ödeyemem. Annem prenses gibi bir lohusalık geçirtti sağolsun. 
(1,020 puan) tarafından
Annem gelmiyor
0 oy
tarafından

Benim yolda başlamıştı neredeyse :D ne zaman geldiler hiç bilmiyorum odaya eşimi bile almadilar. 

Doğum baslıcaği zaman haber verin rahat edemezsin hem alırlar mı orası meçhul 

(1,020 puan) tarafından
Eşime dedim  o da öyle dedi
0 oy
tarafından
Eşimle ben vardık tekiz zaten. telefonla bile haber vermedik kimseye doğum olduktan sonra aradık zırt pırt herkes arayacak soracak istemedik valla. 
(1,020 puan) tarafından
Eşime dedim doğuma girince haber ederim onlara dedi :) eşim sosyaldir ca nım aman gelen de gelsin ama az dursun malum hastalık
tarafından
sosyallikten değil de benim sadece eşim var burada o da doğuma girdi benimle. sancı ve doğum sürecinde eşim benimle ilgilendi telefonla vs uğraşamazdı. e cevap alamayınca da herkes daha çok panik olacaktı. :) o yüzden biz öyle tercih ettik.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 565 göst.
0 oy
52 cevap 1,281 göst.
6 gün önce Diziler & Filmler kategorisinde Cahillesohbetikestim (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
25 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
23 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde KRC (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,198 soru

24,488,337 cevap

357,438 kullanıcı

...