0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba kizlar. 4,5 yaşında kızım var. Bu gün 4 ÇÜ gün. Devamlı ateşi yüksek 39~40 seviyesinde. Öksürük var balgam var karın ağrısı 2 gündür. İshal değil. Halsizlik, uyuya kalma. Ama en önemlisi ateş dusuculerin bile etki etmediği ateş. Malum hastanelerden randevu en yakın 10 gun sonrasına veriyor. 2 gun önce acile gittik. Boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotik vs yazdı ama etki etmiyor. Sizce ne olabilir. Ne yapmam gerekiyor. Durumumuz iyi değil özel Dr gidemiyoruz. Ateşini devamlı müdahale içindeyiz. Bir fikir verin nolur. Kafam durdu artık. 

7 Cevaplar

0 oy
(14,695 puan) tarafından
Acile mi gittiniz canım tekrar başka bir doktora git 
(8 puan) tarafından
Acile gittik. Maalesef yaşadığımiz şehirde şehir hastanesi yetersiz. Çocuk Doktorlarindan randevu dahi alınamıyor. Acilden başka seçeneğimiz yok.
(14,695 puan) tarafından
Covid testi yapıldı mı ?
-Reklam-
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Antibiyotigi düzenli kullanırsan 3 günden sonra etki ediyor canim mesela sabah 8de verdin akşam 8de ver 10 gün boyunca saatini geçirmeden ver Allah şifasını versin inşallah 
0 oy
tarafından
Bende 10 gündür boğaz enfeksiyonu var.  Antibiyotik kullanıyorum bugün iyi çok şükür ama mahfetti beni günlerdir. Ateşimde vardı. Sizede çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Bence Corona olmuş çocuklarda geçmeyen ateş oluyo diyolar. Kaninda enfeksiyon varmı bakikdimi. Benim bildiğim her devlet hastanesinde randevusuz alan bı çocuk Dr u var hafta içi poliklinikte çalışan acilden giriş yapmıştık ve çocuk Dr una yonlermislerdi
0 oy
tarafından
Korona gibi bu dediklerin. Benim kızımda aynı olmuştu. Ateş 7 gün sürmüştü
0 oy
(122,940 puan) tarafından
aah cok gecmis olsun şu salginami yakalandi 
0 oy
(387 puan) tarafından
domuz gribi çocuklar arasında çok yaygın canım bir de onun testini yaptır istersen. domuz gribi ateşini sadece kendi ilacı var o düşürüyor malesef. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,692 puan) tarafından soruldu