İyi geceler kızlar. Nasılsınız
Sorum yukarıda. Oğluma bakıp bakıp ne kadar masum diye düşünüyorum hep. O kadar saf, o kadar temiz ki. Peki ya gelen nesil? oğlumu hakkıyla yetiştirebilecek miyim, karşısına nasıl insanlar çıkacak, temizliğini, masumiyetini koruyabilecek mi? Bunların hepsi kafamı o kadar çok kurcalıyor ki. Hep dua ediyorum, hep. Peki ya ben iyi bir anne olabilecek miyim?
Yok kiz kafayı yerim o zaman düşün düşün yarına garantim mi var hem o çocuk benim değilki Rabbim verdi Rabbim.alicak haşa ben Rabbimden çok mu düşünüyorum yavrumu hem düşünsem elime ne geçecek ki sanki benim elimde ne var kul plan yaparmış kader gülermiş bu zamana kadar neler neler planladık gelecekle ilgili nelere nelere kaygı duyduk hepsi geldi gecri çoğu düşündüğümüz gibi olmadı bile Böyle düşünmeye devam edersem yaşadığım hayattan zevk almam kızımla kaliteli zaman geciremem yarını düşünürken bugünümden olurum o sebeple anı yaşa geleceği Rabbime bırak ki başka sansinda yok gücünün yetmeyeceği şeylere kafa yorma ben kendime hep böyle telkinde bulunurum
404,219 soru
12,109,624 cevap
36,431 kullanıcı