0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hoppala aldığımızda 9 kiloydu bebeğim bir ay önce ama şuan kilo aldı eskisinden dahada ağırlaştı ince battaniye koysamda kaşığını acıtıyor acıtmaması için ne yapmalıyım 

1 cevap

0 oy
(4,131 puan) tarafından
Koymasan daha iyi canm 
tarafından
Sürekli zıplamak istiyor hareket halinde olmak istiyor yatmayı sevmiyor sıkılıyor mizmizlaniyor bende sürekli kaldıramıyorum şekerim nasıl oyalarım ben çocuğu besinci ayı doldurduk 6 bin içindeyiz artık yoruyor beni
(4,131 puan) tarafından
Benim kızımda öyle hareketli ama o alışmış galiba zıplamak değilde yere pike sererdim oradan oraya sürekli dönerek giderdi bu hoplamaya zıplamaya alıştırmak çok sıkıntı ya annem zıplatırdı yaptırmadım ben hiç alışmasın diye hoppalaya bi yerde bindirdim çok sevdi çıldırdı ama almadım valla alışmasın önce yerde yuvarlansın sürünsün dedim hemde çok sağlıklı gelmedi bana
tarafından
Klima ile duruyoruz canım öyle çok ısıtmıyor yer buz gibi aslında çok iyi olur suanlik sadece oyun halısıyla oyalayabiliyorum biz hoppala almadan önce kendi yapıyordu zıplama hareketi gibi kucağımızda aşağı yukarı atıyordu kendini sanırım içgüdüsel birşey havalar ısınsa biran önce keşke ozaman yerde yuvarlarim sağol canım
(4,131 puan) tarafından
Ya canım işte bebekler onu hep yapıyor aslında sende ona destek olup kucakta zıplatınca alışkanlık oluyor annemden biliyorum :D az kaldı bu aydan sonra ısınır hastalanmasınlar da o daha zor
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,484,904 soru

24,281,631 cevap

342,774 kullanıcı

...