Kızlar bebeğimin eşyalarının yüzde 90 ını ikinci el aldım. Yeni olarak biberon,kaşık,suluk vs hijyenik ürünler bide kıyafetler. Onun dışında beşiğinde bebek arabasina oyuncaklardan mama sandalyesine kadar. Mantık da ucuz olsun herşeyi olsun. Sıfır alsak biri olsa biri olmayacak. Neyse buraya kadar kendim de böyle olsun istedim zaten çünkü bebek eşyaları eskimiyo hepsi de yeni gibi gören niye eski kullanıyonuz demez yani. Sorun şu ki eşimi fena alıştırmışım... Bebeğimin dolabı yoktu eşyaları her biri biterse duruyor. Artık dolap istiyorum dedim. Gittim çilek mobilyadan bi model beğendim. 3500 3 kapılı kullanışlı bişey. 750 lirasını da bebeğe gelen paraları verdim. Eşime genede sen bilirsin bütçeyi sen biliyon. Seni zorlayacaksa kararı sana birakiyom dedim. Böyle söyleyince almayacaktım ki zaten dedi sonuç olarak gene ikinci el ama temiz kullanılmış aynı baktığım modelin 2 kapılısını alıyoruz. Ben gene razıyım ama beni üzen almayacaktım ki zaten demesi oldu. Tamam fiyat biraz zorlayacaktı ama ilk defa gittim mağazadan bişey beğendim istedim üstüne para da da yardım ettim. Hani dese ki borçlarımız var beni zorlayacak anlayacam. Ama hata bende hep kendim gidip ne gerek var o kadar para vermeye 2. Elde sıfır gibiler ucuz fiyata dedim kendim alistirdim şimdi adama sıfır bişey almak pahalı geliyor
1,487,745 soru
24,320,091 cevap
345,268 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın