0 oy
1,390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Eşimi çok seviyordum onu çok seviyordum ailesi evlenmeden önce beni alıp konuştular biz kapalı aileyiz açık istemiyoruz bende seviyorum ve saygı duyuyorum diyip kapandim ama evin içinde sürekli açıyordum yapamıyordum bana kapat neden kapatmıyorsun neden makyaj yapıyorsun esime güzel görünmek icin diyordum kaynim bak burda ruj süremezsin ayıp ha diyordu bende surmuyordum yeni evliyim bakımsız bakımsız geziyordum aynı evde kaliyorduk disarida gorumcemle gezerken ona bak herkes açık burda ben aciliyim yapamıyorum diyordum olmaz bizim aile izin vermiyor diyip bana ağır kıyafetler giydiiryolardi 2 yil kapalı kaldım ve eşimle başka yere taşındık ve ben 1 yıl sonra acildim artık dayanamadim eşimde buna saygı duydu ben seni açık beğendim günaha giremem dedi simdi kaynim kız bulmuş evleniyor evleneceği kız benden daha boyalı benden daha açık ve yurtdışında yaşıyor kaynananam aramış kız çok güzel görsen diyor şimdi onlara diyimmi hakkımi helâl etmiyorum ne diyim aklımı yedim düşünmekten 

32 Cevaplar

0 oy
(136,906 puan) tarafından
seni gariban bulmuslar yuklenmisler
-Reklam-
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Sen eşine bak evet haklısın adaletli olmamislar öteki dünyada da onlarla uğraşma boşver 
0 oy
tarafından
De bencede. Resmen hakkını girmişler insanın psikolojisini bozar bunlar sen nasil dayandin
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Kapanmak Allah içindir. Seni zorla kapatmışlar hakkını haram et.
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Sende döndeki eeee ne zaman kapatacaksınız eltimi makyajdan ne zaman keseceksiniz sizin aile ye tersya açık olmak
0 oy
(11,730 puan) tarafından
Zaten niye kapandın k , kimse çin fedakarlık uapılmaz şu devirde insanlar nankör 
0 oy
(736 puan) tarafından
Hakikaten bu nasil birşey yaa resmen sana diş geçirmeye çalışmışlar sana baski uygulamaya çalışmışlar ve başarmışlar ama kayninın bulduğu kız baştan mesafeli yaklaşmıştır kimse bana karışamaz mesajini vermiştir ve kimse ona şuan hicbisey yapamıyor keske sende bastan öyle yapsaydın hakkini helal etmemezlik yapma Allaha havale et ama gerçekten yaptıkları çok yanlış senin dudagindaki ruja falan karışmak kaynının haddine degil
0 oy
(519 puan) tarafından
Ben olsam kaynima derdim ruj sürmeyecek dimi :)))
0 oy
(409 puan) tarafından
Kayınvalidemin cenazesinde başıma yemeni aldım, kayın peder de yemeni Asya ya ne kadar yakışmış dedi, bende olduu deyip çıkardım daha da bir şey diyemedi :) bize ilk tanışmaya geldiklerinde saçının yarısı yeşildi
0 oy
(342 puan) tarafından
Bu hep böyledir sen boyun eğersin istediğini yapmazsın zaman geçer seni kinadiklarini yaparlar kavgaya hiç gerek yok

Bundan sonra tıklamayın olur biter
0 oy
(6 puan) tarafından
Canım zamanında çok anlayışla karşıladığın için olabilir mi yani baş kaldırsaydın saygısızlık etmeden tavrını koysaydın belki de olmayabilirdi zorlamayabilirlerdi. Ama sen sevdiğin için kabul etmişsin kötü bir şey değil. Ben senin yerinde olsam saygılıca konuşurum. Ne hakla bana kapan diyip kaynımın evleneceği kız makyajlı süslü püslü olup açık giyinip çok güzel kız diyecekler? Düşününce bile sinirleniyorum. Bence hiç altta kalma direkt laflarını saygını bozmadan çat çat söyle. 
0 oy
(3,547 puan) tarafından
İkinci gelenlerin a.ı pırlanta yakut anacım. Bizimki bakır mış. Saydır valla acıma.. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 863 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,006 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bengisu.. (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
20 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
+4 oy
44 cevap 1,859 göst.