0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar oğlum 28 aylık yani 2 yaş 4 aylık artık başlamak istiyorum ama korkuyorum geç alışır diye bir etrafa yapar diye biraz sabirsizim sizce nasıl baslamaliyim nasıl davranmaliyim 

3 Cevaplar

0 oy
(7,208 puan) tarafından
Valla dümdüz başlıyorsunuz devamı geliyor :) bende pazar günü başladım ilk gün 20 kere çamaşırına yaptı yıka as kurut sadece bir iki kere denk geldi de işedi tuvalete ikinci gün daha bilinçli oldu ama yine 6-7 kere yaptı dün dışarı çıktık teyzemin bahçesi cardagi var on kere tuvalete gittik geldik en son tuvalet doluydu gidemedik çocuk bahçede altına kaçırdı bir de yolda eve gelirken bizim sokakta oyuna daldı eve alamadım orda kaçırdı çamaşırına . Eve geldik akşamda iki kere yaptı altına kotamizi doldurduk (≧▽≦) bakalım bugün neler bekliyor bizi
(62 puan) tarafından
Gece nasıl yapiyosunuz peki
(771 puan) tarafından
Bide bisey sorucam boklu donları nasıl temizliyorsunuz komik oldu ama:) benim midem çok hassas hemen öğürmeye başlıyorum bezdeyken temizliyorum ama diğer türlü nasıl olur bilmiyorum benimki de 28 aylik bende başlamayı dusunuyorum da tırsıyorum biraz:)
(7,208 puan) tarafından
Canım sadece ilk gün büyük tuvalet sorunu yaşadım onda da bol ve kısa bir şort giymişti söylemesi ayıp sortu eş geçip direkt yere gelmiş parkenin üzerine sonra koştu yanıma anne karnım ağrıyor diye oturttum tuvalete bir şey yok baktım sortunda rengi var kendi yok evin içinde bk aradım (≧▽≦) Allah'tan halıya yapmamış peçete ile alıp tuvalete attım çamaşır suyu ile kirkladim orayı . Kızı da temizleyip indirince direkt olay mahalline gitti neden attin nerde şeyim diye mizildandi sonrasında akşam da geldi klozete yapamadı tamam dedim comel duşakabinde yap dedim altına bir şey koydm oturur pozisyonda yaptı koyduğum şeyle aldım attm sonrasında da tuvalete denk geldi baya büyük çığlıklar attım mutlu olduğumu görünce kendi de yapmak istedi maşallah bir sorun yaşamadık sonrasind çok şükür Rabbime.
-Reklam-
0 oy
(10,411 puan) tarafından
Bezini açacaksın ve başlamış açarsın illaki halıya etrafa edecek biraz sabırlı olman lazim
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Çocuk hazırsa sende hazirsan sabırlı olacaksan başla yoksa ikinizde boşa yipranirsiniz benim 5 yaşında kizim var 3 yaşında iken başladım öğretmeye sürekli kaçırdı çiş kaka günde Elli defa donlarını temizledim etrafı batiriyordu hep falan cosime alıştı sonra ama kakasını 6 ay boyunca tutturamadı bı ev wcye bı donuna.  3bucuk yaşından sonra tam oturdu adam akıllı başladı ama mahvolsuk yani o 6 ay.

Şimdi küçük kızım 3 yaşında geçen sene bir ara denedim hevesliydi diye olmadı on gün çıkardım bezini anlamıyordu geri taktik ve bır daha karismadim. Geçenlerde işte çok pişik oluyordu kaka vs yapınca kendisi geldi dedi anne popom acıyor bez takmiyalim tuvalete gidecem diye. Bende olur kızım dedim çıkardık ve nerdeyse on gündür bezi yok altına kaçırdığı 2 3 defa oldu sadece üstelik ishal oldu bezi çıkınca yerlere vs oturdu usutti sanırım. İshal haliyle 2 3 defa kaçırdı donuna o halde bile poposunu tutup anne geldi geldi diye WC ye koşuyor.

Yani önce çocuk hazır olmalı sonra sen öyle olunca kolay oluyo bir hafta anca sürüyor.
(62 puan) tarafından
Önceden tuvalete bile oturmaya korkuyordu şimdi oturuyo ama bugün hiç yapmadı tuvalete iki defada altına isedi çiş geldi diyo ben sorunca gidiyoruz bir şey yok gündüz bahçeye indirdim dışarıda oturur pozisyonda poşete yaptırmak istedim ama yapmadı pet şişeden korktu poşete oturuyo ama yapmiyo belliki zor günler bekliyo beni peki gece nasıl yaptınız bezlediniz mi gece
(3,151 puan) tarafından
Bence henüz hazır değil. Gece de takmiyorum çıkardığım anda gece gündüz takmıyorum. Zaten taktiğin zamanlarda gözlem yaptım geceleri yapmıyordu sabah kalkınca bezi kuru oluyordu uyandikran bir süre sonra islatiyordu bezi. Şuan da gece yapmiyor o yüzden.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
25 Nisan 2024 Aile kategorisinde hayrullahkubra (576 puan) tarafından soruldu

381,280 soru

11,414,092 cevap

34,961 kullanıcı

...