0 oy
74 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (590 puan) tarafından
Eşimin bir otelde toplantısı olduğu için bizde gideceğiz. Bebeğimiz ve bizim için aşırı lazım olabilecek, tatildeyken kullanılabilecek neler olur onu sormak istedim.

4 Cevaplar

0 oy
(13,841 puan) tarafından

Yani her şey :Dnormal.zamanda ne kullanıyorsanız 

-Reklam-
0 oy
(2,614 puan) tarafından

Bebek arabası:D onun dışında anneye babaya kalmalı bi yere giderken yanınıza ne alıyorsanız onlardan alın. Gittiğiniz yerde hiç oyuncak ya da çocuk olmayabileceğini düşünüp fazla dan oyuncak bi de.

0 oy
(3,451 puan) tarafından

Şuan denize havuza girilmicegi için onları geçiyorum, 


Bence yeni bir oyuncak, ben hep beni rahat bırakması gereken bir yere gideceğim zaman yeni oyuncak alırım onla baya oyalanir 
0 oy
(113 puan) tarafından

Kaç gün kalacağınıza , mevsime, bebeğinizin ihtiyaçlarına göre değişmekle beraber ; 


Ben zaten günlükte de dışarı çantasını hep hazır tutarım içinde alt değiştirme matı, bezi ,mevsime uygun kalınlıkta bir battaniye, mevsime uygun kısa - uzun kol zıbın (tabi bu bolca terleme - çiş geçme ihtimaline karşın) +kısa kol tişört-sweet  , şort-eşofman , önlük ,yelek-hırka , mevsimi ise montu, anne için emzirme örtüsü, çoraplar , ağız bezleri , biberon-suluk , tarak-tırnak makası-pişik kremi gibi bebeğin kullanımına özel eşyalar , ve yaşına uygun oyalayıcı oyuncaklar- kitaplar vs. 


Bunun dışında 8 aylık ek gıda alıyordur.. ben ilk tatilimizde 14-15 aylıktı yemeklerini evden yapıp termoslara koyup ısı muhafazalı çantanın içine koymuştum.. ve ısısını kaybetmeyecek uzaklıkta bir tatil yeri seçmiştik.. Dışarıdan güvenip yemek vermemeyi tercih ettiğimden.. otelde de odada buzdolabı olmasına dikkat etmiştik odaya ilk girdiğimde yoğurtlarını yemeklerini hemen dolaba koymuştum.. kahvaltılık sebze,meyvelerine kadar alıp buz aküleriyle ısı çantasını desteklemiştim.. Tabi bu fazla detay gelebilir ama böyle olması içime her yönden sindi benim.. 


Onun dışında emzirmeye devamsa süt sağma makineniz olabilir.. bir su ısıtıcısı belki _otelde varsa gerek yok.. çünkü biberon ya da tabaklarını çalkalamak için sıcak su gerekli..


Biz park yatağımızı da yanımıza aldık (bununla birlikte ince döşeğini yastığını, çarşafını vs. de aldık tabi :) ) oteldekiler genelde kirli oluyor park yatak veriyorlarsa da.. sizden önce kim nasıl kullandı bilmiyorsunuz..


Onun dışında küçük fısfıslı şişelere dalin şampuan ve bebeyağı da koymuştum.. 


Mevsime uygun güneş kremi/şapka/deniz ayakkabısı /kum kovaları vb. olabilir..


Ayakkabısı/ve terlik (panduf tarzı) , havlusu / kullanıyorsa emzik ya da biberonu...Biberonu yıkamak içinde sünger ve bebek bulaşık deterjanı/mama kaşıkları/mama tabağı/ ben küçük bir cezve götürmüştüm kendim aldığım yumurtasını pişirmek için (oradaki görevliden rica edip kendim pişirmiştim; malum süreyi bebeğimin yiyebileceği şekilde ben ayarlarım)


mama sandalyesine gerek görmedim kendi bebek arabasına oturttuğumuzda yedirdik hep.. orada gördüğüm mama sandalyeleri kirden harap düşmüştü !


boş poşette büyüklü küçüklü alın çok çok lazım oluyor ... ve tabi ki en çok ta ıslak mendil alın...


yani uzun olmuş olabilir ama bebekli tatil aynen de böyle oluyor :) :) :)

(590 puan) tarafından
Çokk teşekkür ederim o kadar açıklayıcı olmuş ki ama ben vazgeçeceğim ya bu nasıl kafa karışıklığı ahahaha :D Ne kadar çok götürülecek şeyler var
(113 puan) tarafından
Rica ederim :) Bende giderken çok zorlanıp araştırmıştım ve not alarak hazırlamıştım; bebeğin eşyalarından bize yer kalmamıştı , sırt çantası almıştık sadece kendimize :)

Sağlıkla büyüsünler de yapacak bir şey yok bir müddet böyle olacak... Şaka bir yana gözünüz korkmasın kalacağınız güne bu çaba amorti ediyorsa gidin tabi... Ya da gün sayısı azsa ona göre alırsınız yanınıza eşyaları...Size de değişiklik iyi gelir...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
31 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Ilknuray (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
25 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Mirayin annesi (2,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
16 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (2,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde incimercan98 (25 puan) tarafından soruldu

381,691 soru

11,426,259 cevap

34,985 kullanıcı

...