0 oy
182 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ıslatılmış kuru fasulye koydum çok kolaylık oldu ama nohutu bilmiyorum sizce onuda ıslatıp sisince koysam sonra pişirsem nasıl olur deneyen var mı fasulye gibi olurmu 

12 Cevaplar

0 oy
(6,634 puan) tarafından
Ben duduklude hasliyorum sonra koyuyorum kolakli
tarafından
Haşlayıp koyuyorum ama onu sadece pilava falan atabiliyorum yemek asla olmadı dağıldı falan beğenmedim yemek tadida gelmiyordu bende ıslatarak atayım dedim kaç saatte islanmiyor fasulyeyi atmıştım aşırı kolaylık oldu da
-Reklam-
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Evet yapıyorum hicbisey olmuyor kolay konserve almaktan bin kat iyi 
tarafından
Haşlayarak değil ama ıslatarak hasladigimi sadece pilavda kullanabiliyorum bende ıslatarak yemeği deneyim bi dedim yani sizde ıslatarak attıniz demi
(5,240 puan) tarafından
Yok canım haslayarak attim yemeğini de yapıyorum ben gayet guzel oluyor islayarak denemedim
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ben fazla ıslatır ozellikle koyarim elimin altinda hazir olur
tarafından
Ya normal islattigimiz gibi oluyor değilmi dağılma falan olmuyo yada tadında değişiklik
(3,329 puan) tarafından
Yok yok suzgece koyup soyle bi sudan geçiriyorum. Atıyorum pişiyor
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim bende koyayim
0 oy
(11,582 puan) tarafından
Haşlayıp atıyorum ben daha pratik oluyor
tarafından
Haşlayıp atiyorum ama onu sadece pilava koyuyorum yemeği olmadı denedimde bide ıslatarak atayim dedim ama nasıl olur bilemedim
(11,582 puan) tarafından
Ben yemek de yapıyorum oluyor canım ama istersen ıslatıp dene hemen azicik
tarafından
Islattım sisince atayım da inşallah iyi olur
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Islatıp koyuyorum. Aklıma gelince çıkarıp yemek yapabiliyorum 1 gece beklemek zorunda kalmıyorum pratik oluyor 
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Ben pişirip atıyorum yemeği falan güzel oluyor. Tam pişirmiyorum biraz diri kalıyor ezilmiyor yemekte
0 oy
(736 puan) tarafından
Ben bugday nohut fasulye yesil mercimek hep koyarim buzluga bilerek fazla islarim nohutu fasulyeyi yesil mercimekle bugdayida pisirirk sisince suzer dolaba koyarim soguyunca cikar kullan corbalarda falan kolay oluyo 
0 oy
(11,114 puan) tarafından
Haşlayıp da suda bekletip de koydum ikisinde de sıkıntı yok. Haşlanmışı yemeğe en son koyuyorum sadece. 
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Ben yapıyorum bişey olmuyor
0 oy
tarafından
Az pişir koy dağılmaz ben kaç senedir öyle yapıyorum sonra güzelce yavasca pişiyor hiç bir şey de olmuyor çok pişirirsen evet dağılır az olsun ıslatılmış da olur bence yani ama az pişirsen daha pratik 
0 oy
(6,258 puan) tarafından
Ben hep biraz fazla ıslatırım artanı da pilav için buzluğa atarım 
0 oy
(2,181 puan) tarafından
Kokusu filan değişmiyor mu bende yapayim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 337 göst.
7 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Prensimin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 32 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 115 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,091 puan) tarafından soruldu

383,517 soru

11,476,963 cevap

35,089 kullanıcı

...