0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından
3 yasindaki kizim 9 gündür öksürüyor önce alerji şurubu yazildi şimdide ventolin hava aliyr yanıda başka havada kullanıyor ama 3 gündür hala aynı   neden olabilr 

5 Cevaplar

0 oy
(13,853 puan) tarafından
Benimde oglum 2 yas olacak oksuuryor alerji surubu yazdi dun ona basladik hala oksuruyor hatmi cicegi soyledi bir de bize demleyip icir diye ona basladim Rabbim sifa versin hepsine 
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Bende de ayni 3 gündür balgamlı bugün normal balgamsiz ama aşırı öksürüyor goturcem gene doktora 
0 oy
tarafından
Tahlil yapılmadı mı belki antibiyotik tedavisi gereklidir
0 oy
(9,074 puan) tarafından
Balgamdan dolayı mı öksürüyo yoksa ciğerden mi 
0 oy
(3,259 puan) tarafından
Öksürme kötü bir şey değil ki vücudun savunma mekanizması yani öksürerek balgam akıntı uzaklaştırıyor. Ama yumuşatmak istiyorsan ballı zencefilli şerbet yap içine limon biraz damlat ılık ılık içsin ıhlamur demle bol bol sıvı şeyler içir. Çorba ihmâl etme. 
(3,259 puan) tarafından
Ve murtuğranın Kozalak yağı var onu alır mısın bilmiyorum hani başkalarına da tavsiye niteliğinde yazayım yaşına göre sabah akşam damla veriyorsun yaşı üç ya 3damla. Ve mintlife yağ 15dk sonra da ondan 3damla veriyorsun. Tatları yoğun acı ve mentollü lâkin mükemmel bir açılma ferâhlama sağlıyor.

Hasta olduğu zaman ise şurup gibi bir tatlı kaşığı sabah akşam veriyordun a deyrıca sırtına ikisini karıştırıp masaj yapıyorsun.  Mintlife bildiğin doğal antibiyotik. Ben bu işten ticaret vs elde etmiyorum sadece astım hastası çocuğu olan bir anne olarak yazıyorum.

Oğlum üç gün önce üç gün boyunca çok ateşlendi 39,5 bu uygulama ile ateşini düşürdük elhamdülillâh şuan ishâl var onun için de reflor kullanmaya başladım pirinç lapası yedirdim bugün biraz katiya döndü. İştâh vs hiç kalmadı çocukta ama yemese bile endişe etme demişti çünkü bu mintlife takviye edici gıda olarak geçiyor. Ben ateş astımı tetikleyecek diye aşırı korktum çünkü çok çabuk hasta olan ve 1 ay boyunca iyileşmeyen çocuk. Dün akşam soğuk soğuk terledi eyvah dedim bronşit olcak hemen üstünü değiştirdim normalde zaten aşırı terliyordu ama bir aydır terleme yoktu akşam da kan şekeri düştü sandım çünkü pek bir şey yemiyor ondan soğuk terliyor olabilir diye pekmezli şerbet yaptım içti bı kaç yudum elhamdülillâh sonra terlemesi durdu.

Bu uygulamayı yapanlar çocuklarının hasta olmadığını beyân ediyor. Bakalım ben de yeni başladım İnşaAllâh Şifa Allâh'tan belki birilerine vesile oluruz. Çünkü sürekli hastalıkla uğraşıp bir çok tavsiyeyi uygulamış ama hiç birinden fâide görememiş biri olarak bu uygulama elhamdülillâh yarar sağlıyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
8 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu

383,036 soru

11,465,589 cevap

35,065 kullanıcı

...