0 oy
114 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,714 puan) tarafından

Kızlar sizin özel gün hatırlatma

image

taktikleri neler  yazın bakalım 

Benim taktiğim bu sizce nasıl 

5 Cevaplar

0 oy
(1,714 puan) tarafından
Hhppqqqqqşşşş
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Hahahhaha keşke yapabilsem bu beni mutlu etmez sadece düşünse yeter oysa ki benim eşim bu konularda sıfır sıfır sıfır :D
(1,714 puan) tarafından
Benim de sıfır ya
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Hediye istemiyorum:) normalde her pazar günü anne günü yapıyoruz. Ben evle ilgileniyorum. Çocukla eşim ilgileniyor ben kafama göre ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum. Anneler günü de pazar olduğu için bu sefer bir günlüğüne tamamen baba oluyorum :):) yemek yok, temizlik yok :) Cumartesi günü devir teslim töreni düzenlicem :):)
(1,974 puan) tarafından
Ay evet bide o var tek bi kere hasta oldum nane limon yapacaktı -cezve nerde - nane nerde - limon nerde ay dedim bırakkk :DD  haklısın yani ☺️☺️
(1,573 puan) tarafından
Tabi canım. Ben de bir kere covid olmuştum o zamanda hamileyim eşimde izin alıp geldi. Eklem ağrısından kıvranıyorum. Kendimde değilim yürüyemiyorum sürünerek salona geldim zor bela. Neyse eşim dedi sen yat ben sana tarhana yapayım. Yok istemiyorum filan dedim. Yok yok kendine gelirsin bir şey yemedin etmedin yapıcam dedi. Başıma gelecekleri biliyorum ama iyi tamam dedim. Uzandım koltuğa. Mutfaktan ufff ahhh diye sesler geliyor. İyi misin diye sorup durdum hep. Sağ olsun çorbayı yaptı getirdi ama duvarlar bile salça olmuş. Ertesi güne iyiydim biraz daha ertesi günü duvarlara kadar silmek zorunda kaldım mutfağı. Birde biz tarhanaya sarımsakta ekliyoruz aroması güzel diye sarımsağı da basmış içine antibiyotik olur diye kendi bile içememişti. Bu da böyle bir anıydı :) o yüzden mutfağa girsin istemiyorum ek iş çıkarıyor resmen. Öyle sofra hazırlamaya bulaşıkları dizmeye filan girerse izin veriyorum anca :)
(1,974 puan) tarafından
Hahahahah ya kıyamam hasta hasta bide mutfak temizlemişsin bu erkekleri çocuk gibi sıfırdan yetiştirmek lazım yapamamışlar.. benim bi akrabam var üç oğlu var küçücüktüler birine makine boşalttırır birine ev süpürtürdü  yazık fln derdik kardeşimle yaşıttı biri hatta sonuç bizimkiler kazma oldu maşallah üç erkek üçüde kendi işlerini kendileri görür annesi o kadar  rahat ki :)))
(1,573 puan) tarafından
Gerçekten erkek çocukları öyle yetiştirilmeli. Helal o ablaya:)
(1,974 puan) tarafından
Bencede idolüm artık kendisi :D ❤️
0 oy
(237 puan) tarafından
Özel gün takıntımız yok doğum günleri harıc kendimizi şartlandırmayız ne zaman ıcımızden gelırse hediyelesırız zaten ne desem almaya yapmaya çalışır sağolsun :) 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Yalnız saat çok güzelmiş kız :) ♥︎

İlgili bir soru bulunamadı

381,704 soru

11,426,677 cevap

34,987 kullanıcı

...