0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Kızlar olay şu esim is arkadaşlarıyla is dolayısıyla evimizin yakınına gelmişler sonra birlikte kahvaltı yapmışlar 10 kişi filan kız erkek karışık. Orda kahvalti yapmak yerine ev yakın gelip birlikte kahvaltı yapabilirdik üstelik kızlar filan da var tabi ben kızdım buna tartıştık sabahtan beri konuşmuyoruz şimdide cocugu uyuttum oda yatakta uyuyo suan cocukla burda mi uyusam günah mı işlemiş olurum siz bu durumlarda napiyonuz

23 Cevaplar

+2 oy
(884 puan) tarafından

:D ben bu duruma düşmem, iş ortamı öyle gelişmiş ne var bunda kız. Ne desin, ben eve gidiyorum anam dışarıda kahvaltı yapmama izin vermez mi desin :'(

Yani eve gelse hoş olurdu ama gelmedi diye kıskançlık ve kavga olmaz. Diğer kızları neden kıskandın onuda anlamadım 

(107 puan) tarafından
Kızları kıskandığımda değil hepsi evli barklı zaten ama dinimizce de uygun değil sonuçta oda bunların farkında biridir ona şaşırdım.  Eve gelememiş olsa da benim le kavga etmemesi gerekir ozaman hem suçlu hem güçlü olması gıcığıma gitti
(1,298 puan) tarafından
Hayatım dinimizce uygun görmüyosa kadınlı erkekli çalışılan bi ortamda çalışmaz ne car kahvaltı ettiyse huzurunu bozma git kocanın yanına mis gibi uyu
(515 puan) tarafından
Benim eşim der valla hanım izin vermez der yâda beni de alır öyle  gideriz  çünkü helede kız varsa asla durmaz ☺️☺️
(2,916 puan) tarafından
Çok zaruri degil ise benm eşimde katılmaz ama oturduğu yer daha uygun şekildedir hadi duyelim gittiyse de )benm eşimin iş yerinde de kadın vs olur ama samimiyet kurmak başka iş için orada sadece işine odaklanmak başka.
Bunu sürekli yapmadiysa ayrı yatmak yerine konuşabilirsiniz sonuçta aynı hassasiyete sahipseniz zaten insan kendini sorguluyor
Hemen ayrı yatmayın konuşun anlatın paylaşin dusuncelerinizi koca insanlariz.
-Reklam-
+1 oy
(6,346 puan) tarafından
Canım grup kahvaltıya giderken adam yok ben evde yapacağım dese ayıp olurdu. Bence kızma bazen durumlar farklı ilerliyor
+1 oy
(2,447 puan) tarafından
Aranıza soğukluk girmesin ne olursa olsun canım 

Ben küs olsam da aynı yatakta yatıyorum çünkü bir olur iki olur üçüncüye sende esinde alisirsin yalnız uyumaya olmaz bence 
+1 oy
(2,449 puan) tarafından
Yani tartisacak birsey göremedim ben açıkçası sonuçta iş için gelmişler ve kahvaltı yapmak istemişler birde karışık mı hani tek eşin olsa felan neyse bu kadar uzatma bence 
0 oy
(611 puan) tarafından

Bence yatağını ayırma derim şeytan huzursuzluk vermek için zaten fırsat kolluyor o fırsatı verme günaha girme gir yatağa arkanı dön yat ben eşimle ufacık da olsa tartışsam öyle yaparım ama bizde farklı olan şey ya o ya ben sarılırız birimiz öyle uyuruz sabah o yada ben hangimiz hatalı ise özür diler işler tatlıya bağlanır uzatmaya değmez bazen ama ciddi bişey olmadığı sürece <3

(107 puan) tarafından
Gidip yaninda yatmak gururuma ters geliyo biyandan Allah korkusu oldugy için yatmak zorundayım diye hissediyorum
(611 puan) tarafından
Büyük bir mesele olmadığı sürece yatağını ayırma gülüm
0 oy
(1,952 puan) tarafından
Sanırım önceden haber vermemiş, önceden söylemiş olsaydı olumlu karşılardim ama diğer türlü bende kavga ederdim 
(107 puan) tarafından
Yok bianda gelişmiş mış muş falan :/ en azından kabul edio haklısın filan demesini bekledim oda konusmuyo şimdi gidip nasıl yatayim yanında
(1,952 puan) tarafından
Aynen aslında ortada absürt bir durum yok sadece haber etmesi gerekirdi , ben ona takılırdim sende ona takılmissin zaten anladığım kadarıyla, bunu eşine güzel şekilde anlat ben sadece haber etmeni beklerdim falan diye, konusmuyorsa da sen haklısın kusura bakmasın valla:)
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Aman ne var kiz bunda gecen de bizimki gitmis bi tane astsubay gelmis bayan kahvalti ismarlamis bunlarda gitmis takilma fazla salla gitsn
0 oy
(8,648 puan) tarafından
Belki yarın eşine sarılıp uyuyamicaksin git yatağına bazı şeyleri çok büyütmeyin başımıza ne gelicegi belli değil 
(7,327 puan) tarafından
Esma hap işe yaradı mı o gün adetin kesildi mi
(8,648 puan) tarafından
Denisimsi post açıp kocaman harflerle kesildi yazamam kız artık :D

Kesildi kuzu kesildi ama adetin son günü gibiydi o gün ilacı bırakınca geri başladı ama
(958 puan) tarafından
Cevaben ayrı bi post açmıştı merak edenler için önce lekelenme halinde oldu sonra kesti adetimi demişti yanlış hatırlamıyorsam
(7,327 puan) tarafından
Ee gerek yok zaten öyle yorumda görünce aklıma geldi de sordum :)
(8,648 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️ ne kadar sevenim varmış bir kez daha görmüş oldum :)
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Belkide iş görüşü sonrası ufak bir kahvaltı molası vermişlerdir canım anartilacak birşey yok esine güvenmiyor musun ?
0 oy
(6,771 puan) tarafından
Kuzum bir kahvaltı yapmışlar sadece abartmadin mı sence de:) yani adam sanki ahlaksızlık yapmış gibi trip atma. Hata sende bence git özür dile barışın. Aynı durum da sen olsaydın eşin sana aynı şeyi yapsaydı ne hissederdin ? Bu tür şeyler araya soğukluk sokar.
(107 puan) tarafından
Ortada ahlaksız bi durum yok aslinda da ben eve gelmemesine kızdım müdürü varmış yok ben evde kahvaltı yaparım mi deseydim filan diyo şimdi oda bana Trip atiyo ben kızınca beni sakinleştirmsi gerekirip alttan alsaydı konu uzamicakti zaten **** ya simdi nasıl gidip yatayım hiç bisey olmamış gibi
(6,771 puan) tarafından
Ama tartışmayı sen başlatmışsın canım anlayışla karşılasaydın keşke. Yani bu durumda alttan alması gereken eşin değil sensin kuzum. Yani ben fikir belirttim sadece sen bilirsin tâbiki. Bir de bence ayrı ayrı uyumayın bu daha da soğukluk sokar çiftler arasına.
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Saçmalama kaldır onu kendin yat çocukla sigmadik git içeri diye gavurluk değil mi bu 

Ben çok kızarım seni de cagirsaydi kizlar da var bide smdiki kizlwrin gözü göz değil 
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Bence kavga edecek bir sebep değil ki canım ne var bunda tek erkek o olsa kızardım ama kalabalıklarmis olabilir büyütme gir yat derim ben
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Canım ani gelişmiş ve müdür filan da varmış bence sıkıntı yapma ikiniz de alttan alın probleme dönüşmesin 
0 oy
(50,576 puan) tarafından
böyle yaparsan bir daha gittiğinde haber vermez 
0 oy
(865 puan) tarafından
Cocuk mu bu adam biraz salin kocalarinizi
0 oy
(122,045 puan) tarafından
nasi yaa o kadar kisiye siz burda lahvalti yapim bem evde yapip gelirim diyemezdiki sonucta
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Kesinlikle abartmışsın. Toplanıp şuraya gidiyoruz diye bir karar alınmış yani adam yok ben eve gidiyim karımla kahvaltı yapıyım mı diyecek canım. 
0 oy
(76 puan) tarafından
Fazla abartmissin konuyu derim
0 oy
(3,789 puan) tarafından
Esinden eminsen neden kendini uzuyosun ki? Is ortamini bildigim icin malesef oyle ben eve gidiyorum gibi bisey olamaz bi kere ayip. Sen burda esim gitmez vs diyenlerin gazina gelme. Gayet normal bi ortam. He dersin ki yakina gelmis falanca kadinla oturup yemisler anlarim ama topluluk icin olmaz.
0 oy
(16,285 puan) tarafından
Karım izin vermiyor o yüzden ben eve gidiyorum diyecek hali yok. Seninde dediğin gibi iş arkadaşları ile gitmiş iş yerinden her hangi bir kadınla değil bu kadar abartmasak mı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
19 Kasım 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 314 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 707 göst.
25 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,082 göst.