0 oy
64 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,374 puan) tarafından
Bizim evde kerevizin portakallı sı her hafta yapılır her hafta da çok güzel yeriz ancak yaprak kısımlarını nasıl değerlendireceği mi bir türlü hala bulamadım atmak da istemiyorum Bir o kadar da faydalı olduğunu biliyorum ancak yapraklarını kullanmak bir türlü nasip olmadı siz nasıl değerlendiriyorsunuz

2 Cevaplar

0 oy
(1,580 puan) tarafından
Saplarını kullanıyorum ama yaprağını ben de kullanmıyorum.
(1,580 puan) tarafından
Kuzu incik ve kuzu tandır yaparım ben onlarda kereviz sapını koku giderici olarak kullanıyorum. Kereviz sapını ağır kokulu her yemeğe koyabilirsiz, defne yaprağından daha fazla koku sönümleyici özelliği vardır.
Bir de sebze çorbalarına koyuyorum onu da blend ediyorum, lezzetini beğeniyorum.
(1,374 puan) tarafından
Aaa iyiymiş kurutuyor musunuz. Nasıl muhafaza ediyorsunuz. Çorbası da mantıklı
(1,580 puan) tarafından
Hayır 15 gün içinde kullanacaksam buzdolabında saklıyorum, kereviz sapı uzun süre bozulmadan durabiliyor ama yok daha uzun vade sonrası kullanacaksam saklama kabında buzluğa atıyorum.
(1,374 puan) tarafından
Çok sağol canım iyi oldu bunu söylediğin
(1,580 puan) tarafından
Rica ederim. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sapıyla beraber anca turşu oluur
(293 puan) tarafından
Canm domatesli makarnaya sos için katıyorum güzel oluyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 459 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 102 göst.
25 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sevlev (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 70 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde __Eda38H_E (97 puan) tarafından soruldu

382,309 soru

11,446,305 cevap

35,020 kullanıcı

...