0 oy
1,124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

KURBANNN OLDUKLARIMMM 

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

Sosyall medyalarinizzzzz varmi ??? 

Var sa neden varr  ????

Yoksaa neden yokk  ?????

(Benm ve esimin yokk sebebi isee eşim  başımı belaya sokma dedi :) bende dedim senden benimkini sokmaaa)

Ortaklaşa   ikimizdee kullanmıyoruz 

《《《SIZCE  sosyal medyaa GEREKLI MII DEGILMI ?》》》

66 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
İnstagram facebook twitter var facebookta mesleki gruplar icin duruyorm yoksa baska bisey yok instagrami seviyorum videolar ve bilgilendirmeler falan arkadaslarimi takip ediyorum twitterden de gundemi takip ediyorum haber izlemiyorm çünkü. Esimle ortak bir karar falan alamayiz boyle bi konu konusulmaz bile ne dicez sosyal medyalarimzi kapatalm mi bana ole dese ne alaka derim oyle yapanlari goruyofm ama lisede üniversitede fln hatta ortak hesap aciyolar o da sacma geliyor  esim kuş besliyor bi sürü kus hesabi var onlar bile konusma konusu olmuyor
-Reklam-
0 oy
(429 puan) tarafından
Bzm 3bucuk yil boyi yoktu suan bebegimiz oldu ortaklasa isimle actik ama sadece ben kullaniyorum instagram o kullanmiyor 
0 oy
(394 puan) tarafından
Kullanıyoruz hepsini hangi devirde yaşıyoruz cnm olur mu 
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Instagram var sadece foto paylasmiyorum ama 
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Yıllardır eşimde bende Facebook Instagram WhatsApp hepsini kullanıyoruz 12 yıllık evliyiz evlenmeden önce de vardı..şimdiye kadar bununla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadık..çünkü amacı dışında kullanmıyoruz..
0 oy
(996 puan) tarafından
Kendinize güvenmiyorsaniz açmayın tabi hepsi var face instagrm Twitter watsap ne eşimin ne benim başım beleyq girmedi çünkü kendimizi bilen insanlarız kullanmayı biliyoruz 
tarafından
Kendime guvenmedigimden ya da esimr guvenmedigimden degill Ikii oynayann ikii ziplayan sacma sapann   insanlarin sacma sapan paylasimlarini görmek bana zaman kaybi  geliyor esimde istemyr  kullanmyrmm

Benim esime de kendimeeee guvenim tam sagollll
(996 puan) tarafından
Baktığın şeylere gore şekillenir videolar daha karşıma bir kez olsun açık saçık kadın veya saçma sapan videolar çıkmadı benim kesfetim de bebek ve kedi videoları var eşimin de balık tutma videoları futbol videoları var
tarafından
Instagramla aram olmadigindann kesfetmidir nedir ne duser ne dusmez bilemyrm   onun icin cok gorme yaniii bilmedigim birsey hakkinda knsyrm suannn ..
  Coookk coook eskilerdenn cocukkrn kullandgmda oyleydi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 421 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 383 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy