Bence hic canını sıkma. Gerçekten her bebek bir olmuyor. Mesela benim oğlum 7 aylıktı, daha ayaklarının üstüne basmıyordu. Hatta burada post açmıştım tedirginim diye.8 aylık oldu hop hop bastı. 4 aylık miydi Ne, doğru düzgün sağa sola dönmüyordu. Onu da zamanla yaptı. Annem hep tembel bu çocuk diyordu oğluma Seninki de zamanla olacak inşaallah. Sen yine de egzersiz yaptır, birşeyleri tutturmaya çalış. Zamanla kendileri yapıyor, demek ki zamanı varmış diyorsun.
Sık sık yüzüstü uzandır. Başlarda mızmızlanır ama alışacaktır. Kaslarının gelişimi için çok iyi. Ben hem oğlumda hem kızımda 1 haftalıktan itibaren yüzüstü bırakıyorum önce 1-2 dakika olarak başlıyordum. Şu an mesela kızım 6 Ekim de 2 ayını dolduracak nereden baksan 6 dakika falan yüzüstü duruyor ağlamadan. Sürekli başını kaldirip dik tutmaya çalışıyor sırt üstü yattigin da kalkma çabası gosteriyor. Bebekler için çok önemli yüzüstü uzandirmak mutlaka dene mizmizlaninca hemen pes etme bırak başta aglasin. O da alisacaktir. Herşey onların iyiliği icin
1,497,705 soru
24,465,209 cevap
354,837 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın