0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Becerebilir miyim ne yaparım anlar miyim diye düşünüyorum sizinde ilk bebekte böyle korkunuz varmiydi

30 Cevaplar

0 oy
(3,600 puan) tarafından
Benim ilk canım doğuma bı hafta kaldı bazen içime bı korku giriyo acaba yapabilirmiyim diye  sonra diyorum ki o benden bı parca onu benden başka kimse anlayamaz  derdini bilemez kendimi ona alistiriyirum 

Bence bı bebgi annesinden başka ne kimse anlr nede  daha iyi bakar 

Biz onlara evlat olmayı dünyayı öğretiyoruz onlarda bize anne baba olmayı ogretiyo.....
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Ben sırf bu yüzden çocuk istemiyordum şuan hamileyim plansız oldu hala çok korkuyorum olunca geçer inşallah herkes öyle diyor
(606 puan) tarafından
İnşallah canım isteyerek oldu ama bakamazsan diye telasliyum
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Hamileyken korkmadm. Ama doğduktan sonra o korku beni sardı hele sarılık için 5 gün hastanede yattık Allah'ım delircek gibiydim annem olmasa ben nasıl bakicam piskolojisine girmiştim annem 1 ay kaldı yanımda hiçbir yere gitsin istemiyodm. Ama geçti şükür şimdi ben olmasam kimse bakamaz diyorm.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yok valla hiç korkmadım onu gördüm doğumda daha da cesaret geldi tek başıma aslanlar gibi bakıyorum 
(606 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Doğurmadı önce korkularım vardı ama doğduktan snra sanki yıllardır bakıyomşm gbi hissetm
(606 puan) tarafından
Ewet birde bu varmış
0 oy
(128,007 puan) tarafından
dogumdan once vardi oyle dusunceler minnacik dogdu 2950 ertesi gun 2700 indi baby boyum 3 gunlikti tek basima yikadim dogumca bakiyosun degisiyo hersey
(606 puan) tarafından
Maşallah vallahi kolay değil
(128,007 puan) tarafından
kolay kolay bi basina kaldinmi mecbur yapcan o senin herseyin sana muhtac ❤
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Allah yardım ediyor korkma herşeyi bilir gibi yaparsın hepsini 
(606 puan) tarafından
İnşa canım sağol
0 oy
tarafından
Ben bakabilecegime inaniyordum yaptimda tek basina basini bile yikarim yeni doganin sadece ilk dogdugunda aniden aglayisi vardi  bende sezeryenliydim  aglasa annem olmasa napicam diye tek kaygim o oldu ama annelik oyle biseyki cnm   herseyin en iyisini sen biliyorsun
0 oy
tarafından
Hiç korkmadım canım 
(606 puan) tarafından
Nasıl başardın
tarafından
Agladiginda kucağıma aldım konustum öptüm emzirdim altını değiştirdim aglamasindan anlayabiliyorsun zaten ve benim kızım com sancili bı bebekti Allah o kuvveti veriyo canım merak etme
(606 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Doğuma kadar korkmuyordum doğumdan sonra lohusa sendromum tuttu annem evine gidince tek kaldığım da oturup ağlamıştım ben bakabilecek miyim bı başıma diye çok şükür Rabbime ki yardım ediyor 10 çocuk bakmış gibi bakıyor insan canına <3

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 283 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 447 göst.
19 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Kızımeleğim (35 puan) tarafından soruldu

408,074 soru

12,253,908 cevap