+1 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Uzaktan tanıdığım biri var kizlar sosyal medyada istegramda kapak fotosu kapalı iki çocuğu bile var ama paylaşımlarında hep saçlarını açık paylaşır 500 kusur takipçisi falan var erkekleri gizlese bile sonuçta eşleriyle ortak hesap kullananlar var onlarda görüyor ayıp cidden sinir oluyorum kapalıysan kapalı gibi ol o nedir kapan ama saçlarını aç herkese göster tamam kendini evine kocama herkese niye gösteriyorsun 

Söylediğinde ne olmuş kime ne der herkes birbirine özeniyor bu sefer tesettür başka hale giriyor

Tesettür ne ara böyle oldu herkes çok değişti sosyal medya herkesi değiştirdi açılan var yada kapalı olup açık olmaya çalışan dünya ne hale geliyor 

23 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bende şu gelin evi ne bakıyorum bazen. Kadın kapanmış. Düğününde ki falan açık fotoğraflarını sevgiliyken ki açık fotoğraflarını tüm Türkiye'ye açıyorlar. Bende çok kızıyorum öyle olunca
(419 puan) tarafından
İşte bunun hepsi günah biz sussam zmn gelecek tesettür yok olacak konuşunca yadirgiyorsun dedikodusunu yapıyorsun derler halbuki konusup tesettürü anlatsalaf farkına vardılar ne güzel olur
(6,046 puan) tarafından
Öyle yapan bir insana otur saatlerce tesettürün önemini anlat yine de anlamaz. Öyle çok insan var benimde tanıdığım.  Oyle insanlarda elestrilmeyi göze alarak yapıyorlardir. Yani bizimde bunu yadirgamamizda bir sakınca yok
(419 puan) tarafından
Yani yorum yapanların çoğu yadirgiyorsun dedikodu yapiyorsun diyorlar çok eminim yaptıkları için zorlarina gidiyor eminim ama kanitlayamam tesettürün önemini bilen zatn şiddetle karşı olur öyle kişilere hak vermezler
(6,046 puan) tarafından
Valla bende okurken aynı şeyi düşündüm.
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Allah ıslah etsin, Rabbim isteyenlere hakkıyla kapanmayı nasip etsin inşaallah 
tarafından
1 senelik postu hortlatmissin
(1,648 puan) tarafından
Kız niye karışma çıktı bu benim
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Benim kuzenimin eşi de öyle ama ben bildim bileli oyle tarzı o demekki diyoruz yadirgamadik hiç . Bana tuhaf gelen kapalı olup açılan ve birden askılı minili giyenler acilabilirsin bu senin tercihin ama bu kadar keskin bir geçiş bana tuhaf geliyor ki mini giyeni yargilamam asla kim ne istiyorsa giysin :)

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,025 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 993 göst.
0 oy
19 cevap 709 göst.
+2 oy
52 cevap 1,274 göst.

408,253 soru

12,263,659 cevap