+1 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dün cok ilginç bir sey ögrendim afrikadaki muslumn kabileler kizlarini sünnet ediyormuş belki siz daha önce biliyordunuz ama ben dun ogrendim ve cok ama cok ilginç geldi ve biraz araştirdim kuranda boyle bir sey yazmiyormuş ve gerdek gecesi erkekler bu dikisi keskin bir seyle kesiyormuş ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorm arastirdigimi yaziyorm bazi cocuklar kan kaybindan bazilari da cocuk dogururken öluyormuş cok acimasizca cok üzuldum ve bu ogrendigim seyden cikardigim sonuç kadinlarin cok guclu cok guclu olduklari 

21 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bn bı kitapta okumuştum cnm. Evet kzilari da sünnet ediyorlar. Ama adı sünnet. Özel bölge kısmını dikip küçücuk bı açıklık bırakıyorlar. İlk gecekerinde o kızlar mahvoluyor maalesef. Amaç da şeymiş. Orda kızlar kaciirilip çok tecavüz ediliyormuş. O dikişte ilk seferde açılmıyor mis. Bı haftada anca aciliyormus. O yüzden dikiyorlarmis. Bu olayı anlatan bı kitapti çok gzueldi çok üzülerek okumuştum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
22 Ağustos 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 288 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,773 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 145 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (326 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,033 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,552 soru

24,402,213 cevap

350,225 kullanıcı

...