0 oy
513 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Ben daha karar vermedim hanimlar;)

32 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından
Dünden domates çorbası ve nohut arttı yanına pilav ve cacık yapicam canım sekerpare ıslamistim ama çekmedi içine üstün tekrar şerbet yapcam Allah bereket versin:))
-Reklam-
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Lahana sarması 

Çorba 

Salata 
0 oy
(815 puan) tarafından
Fırına belen tava atacağım yanında çorba ve komposto pilav da yaparım eşim isterse ama genelde tavayı ekmekle yemek daha zevkli :) 
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Mercimek çorbası pirinç pilavi kavurma keşkek
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Bezelye yemeği yanına pilav yanına çorba eğer yetişirse tatlı olarak yalancı tavuk gögüsü :) 
0 oy
(17,788 puan) tarafından
Galiba iftara davetiyiz. Tam emin değilim gitmesek de yemeğim var zaten onları ısıtıp yeriz
0 oy
tarafından
Kaynana kayınpederim bide sadece ben varım eşim ramazanda gelmez o yüzden bı önceki gün yemek kaldıysa onun yanına bişey yapar öyle koyarım dünden tavuk kanat patates vardı o kaldı biraz onun yanına da yoğurtlu makarna ve çorba yaparım salatada yapicam yeter yemek israf etmek istemiyorum kalanın yanına bişey ekleyip yapıyorum hergun
0 oy
(8,252 puan) tarafından
Tarhana

Nohut 

Pirinç pilavı 

Cacık 

Turşu 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bugün çin restorantina gitcez yırttim yemek yapmaktan
0 oy
tarafından
Tel şehriye çorbası, makarna, ciğer kavurma, salata 
0 oy
(1,283 puan) tarafından

Esim sadece corba istiyo ama ben sadece corba ile doymam neyse diyettym zatdn sadece corba da olur :D

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Hamile değilim ama yemekleri aşerdim şuan canım çok çekti iftarı iple çekiyorum bende 

Mercimek çorbası

Tepsi kebabı pirinç pilavı 

Bide ıspanakli börek yapacağım inşallah

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 741 göst.
30 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 416 göst.
22 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 648 göst.
15 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,068 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,272 soru

23,691,105 cevap

310,960 kullanıcı

...