0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
Ay bugun is varda sukur surekli sinirli gergin iki gündür hic tadim yok ise gttide rahatladim azcik :D

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hahaha benimki dün geceden geldi pamuk gubiydi valla ama kaynanamgildeyim kaynanam çok gergindi ay catladim valla sabah kalktık güzel anne ne işin varsa yapalım dedim mukabele dinliyomus yok kizm bişey sen kahvaltini yap dedi gittim yedim bi baktım çamaşır seriyo gitti oturdu bende oturdum gece uyumadım biraz yatcam dedi benimde son günlerim sancılarım var bende yattim bi baktım mutfağa gitmiş yemek yapiyo yardım ediyim anne dedim ben bitiriyimde sende salata yap dedi şimdi biurasi karışık git otur dedi oturdum oturdum gittim baktım saltalyi da o yapiyo etrafı toplamaya çalışıyorum onu aliyo oraya koyuyo onu aliyo oraya koyuyo içeri gidip otursam kayinbabam kizcakmis gibi geliyo ay gerildim gerildim catladim neyseki iftardan sonra çık anne sen sigaranı iç ben toplayın dedim mutfağı toparladım rahatladım eşime dedim kalk gidelim ben patlicam yoksa 
-Reklam-
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Benimki sakindir, aksine ben sinirli oluyorum açlık beni çok mahvediyor:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 248 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 539 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu

411,945 soru

12,401,534 cevap

44,446 kullanıcı

Kategoriler

...