0 oy
537 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar merhaba biz dün eşimin arkadaşı ve eşiyle ailecek gezmeye çıktık neyse bu kadın kendini on planda tutmayı çok seviyor ikiz çocukları var benimde 4 aylık çocuğum var neyse benim eşimde bebeğime karşı çok ilgi bazen bu durumu abartıyor benim yapmam gerekenleri o yapıyor bu sefer çevre bana eşin seni bastırıyor herşeye karışıyor çocukla ilgili diyorlar dünde çocuğun bi ilacı vardı biz evde konuştuk çocuğa yanlış ilacmis gitti o kadınla ilacı konuştu buda beni sinirlendirdi bu sefere eve geldik ona dedim niye bazı şeyleri sen yapıyorsun bunları ben yapmalıyım sonra o kadın bana dediki eşinde herşeye karışıyor ediyor hakli ama eve geldik bana diyor sen dolduruşa geldin yok işte safsın salaksın üstüne üstelik tavrı afra tafrasi yani ben onu uyardım bazı şeyleri bana bırak diye o bana seni doldurmuş diyor şöyle böyle ne bileyim ne yapacagimi sasirdim   

26 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
Ay nefret ediyorum böyle kadınlardan sinir oluyorum aranızı bozmuş kıskanıyor seni eşini uzak tut ondan konuşmasın muhabbet i olmasın ona nesi sizin durumunuza karışıyor ***** eşin ilgiliye görevini yapıyor babadır sonuçta yapsın deme su benim görevim su senin bırak yapsın alıştırma onu rahatlığa 
-Reklam-
0 oy
(755 puan) tarafından
Kız bizimki mamasını yapra bakar yani altı dışında senin kocan yardımcı olmuyor demkki desydin 
0 oy
tarafından
Canim benim eşimde öyle herseyiyle çok ilgili ben çok şükür diyorum okadar cok yardimi oluyorki bana milletin agzina laf vermeyebilirsiniz cevabini verebilirsin insanlara bence ilgili olmasi kotü degil ki ilerde yardimci olmuyor die sikayet edersin bence bozma bunu 
0 oy
(16,009 puan) tarafından
Ne babalar gördük okuduk burda çocuğu hastalasa ateşler içinde yansa kılını kıpırdatmayacak yatıp uyuyacak babaliktan bir haber bence çocuğa ilgisinden çok kadından kıskanmışsın gibi duruyor 
0 oy
(340 puan) tarafından
Ne sacma bi dusunce bu babasidir senin yaptigin herseyi yapmakla yukumlu emzirme ve dogurma haric insanlar. Gazina gelmeyn mllet yapsın diye kendini yirtiyor
0 oy
(968 puan) tarafından
Kadina sinirlenip sorun cikarmissin ne guzel esin ilgileniyor benm esimde benzer doktora girince cikamayiz hep benmle gelir 50 tane soru sorar doktora adamda bikmadan cevap verir bazrn bende kizarim onuda sorma ben biliyorum adam.dicek onuda bilmiuormusunuz vs. Ama ilgilenmesinin hic beni bastiracagi dusunmedim sorumlulugu neden tek ustune aliyorsun ki onu benm yapmam gerek vs. Esim herseyde yardimci olur ben bi tek mama ve altini alirim onlari yapmaz yeri gelir yemek yedirir kremini surer bence tadini cikar cok guzel bir tablo

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,561 göst.
20 Mayıs 2019 Aile kategorisinde Taha'nın Annesi (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 885 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sineem (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.