+1 oy
1,653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Merhaba ,2 yıllık evliyim evlendiğimden beri eşimle ayrı uyuyoruz çok fazla horluyor çünkü ,çok iyi bir insan birbirimizi de çok seviyoruz bu problem dışında birsey yok hersey yolunda ameliyat gerekiyor burundan ama ben ikna edemiyorum ameliyata ,sen alışamazmısın benimle uyumaya diyor her uyumaya kalkıştığımda yataktan migren atağıyla kalkıyorum ne yapmalıyım sizce 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

O derece kötüyse kendi icin ve sana deger veriyorsa bence olmali ameliyat bi şekilde ikna etmelisin canm. 2 yıldır ayri yatmak da nedir ayri yatcaksa da niye evlendi :) benmki de arada horlar yastığını dürterim noluyo diye yataktan fırlar ama sabaha bişey hatirlamaz :D

-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama ameliyatla düzelmiyor eşim oldu hiç bi yararı olmadı belki ilk zamanlar 4 yıl geçti acayip horlar uyuduğu zaman dayımda oldu ameliyat ondada bir ise yaramadi
0 oy
(41 puan) tarafından
Horladigi zaman durtuklucek vurcaksin  uyancak o sırada uyucaksin. Senin uyumani bekleyecek öyle başlayacak senfoniye..ayrı yatmak hiç mantıklı değil eşin bunu nasıl kabul etti 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Eşinin burnuna yanlışlıkla birşey çap o zmn mecbur olur diyecehimde yazık kız çok seviyorsan kiyamazsin. Esin belki ilerde ikna olur. Kulak tikaclari var uyurken taka bilirsin
0 oy
tarafından
ameliyat çok kolay et ve kemik vardır burnunda onları alacak doktor iyileşir hemen de neden kendine eziyet ediyor nefes de alamıyordur doğru düzgün 
0 oy
tarafından
Bir an ablammı yazmiş dedim ama değilmiş hajsjsjsjsjs oda 18 yıllık evli ve hala kocasıyla uyumuyor 7 çocuğu var nasıl yaptıysa gahsgjdndjvsjs
0 oy
(7,211 puan) tarafından
Benim eşimde aşırı horlar öyle böyle değil :) küçük ogluma bazen gece dua falan açardm telefondan horlamasndan uyanmasn diye ama yine de ayrı uyumadm hiç bazen başını düzeltirdim horlaması geçsn diye ama yok 10 saniye sonra aynı horlardı o da bu sene ameliyat olucam dedi bi burnu kapalı zaten ameliyat olucak kısmetse bence ayrı uyuman yanls canm
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Çok zor durum cnm ya bilemedim ayrı uyumak da iyi degil
0 oy
(27,033 puan) tarafından

Eşim de horlar . Ben de horlarim. Hatta bu gece horladigim.icin yatağı terk ettik kendim. Çünkü eşim uyuyamamis. Uyarmış yan yat diye dinlememisim. :Dgece 3 TE söylenerek diğer odaya geçtim yattım. Şimdi geri döndüm yatağıma. Uyumak için eşimin uyumasını bekliyorum. O önce uyursa hirladigimi duymaz. :D hem burnumda et var hem kemik eğriliği var. Ama her zaman horlamiyirum. Bugün çok hastayım. Ondan olmuş 

0 oy
(1,776 puan) tarafından
Eşininde bunu düşünmesi gerekiyor sen nereye kadar tek yatacaksın ki bir an önce ameliyat olmalı ..
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Benim eşimde öyleydi ama biz hiç ayrı yatmadım eşim nefes alamaz hale gelmişti hem burundan hemde bademcikkerinden aynı anda ameliyat oldu ve ikimizde rahatladik yine horluyor ana eskisi gibi başka odalardan duyulmuyor ahah
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Burda normal olan seninki herkes ne güzel atıp tutmuş kolay bir şey sanki. Lohusalıkta annem bende kaldı. Bir horlardi zaten lohusayim yorgunum iyice kabus oldu o zamanlar. Ne olursa olsun kocanı ameliyata ikna et güzellikle, büyükleri araya sokarak gerekirse. Ayrı yatmaniz hoş değil ama Allah tan çözümü var 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 178 göst.
0 oy
7 cevap 444 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eliffct97 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,403 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eliffct97 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,791 göst.

Kategoriler